Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suspendirana

Objavljena nova snimka: 'Naša igračica nije udarila Hrvaticu!'

Ivana Tikvić
Foto: YouTube screenshot
1/2
13.12.2017.
u 11:22

Nakon što je Amerikanka nasrnula na Ivanu, naša košarkašica pala je na parket i udarila glavom...

Čelnici talijanske Raguse ne mire se s kaznom koju je dobila njihova igračica Dearica Hamby nakon duela s Ivanom Tikvić. Nakon što je Amerikanka nasrnula na Ivanu, naša košarkašica pala je na parket i udarila glavom. Dobila je i napadaj, a na poslijetku joj je dijagnosticiran lakši potres mozga.

Hamby je talijanski savez odredio tromjesečnu suspenziju, a iz Raguse su ustvrdili da nije bilo udarca nakon što se pojavila nova snimka incidenta.

– Razgovarali smo s Dearicom i kazala nam je da nije udarila hrvatsku košarkašicu. Nije bilo udarca, bila je to nesreća. Nova snimka to dokazuje – izjavio je predsjednik kluba Davide Passalacqua.

 

Prema snimci iz drugog kuta, zaista je teško utvrditi je li bilo udarca, no nakon što je Tikvić odgurnula Amerikanku, suparnica je zamahnula te ju je željela udariti šakom u glavu. Pad je uslijedio kao posljedica tog nasrtaja, a još će se utvrditi kakve će posljedice imati Ivana Tikvić koja je s parketa iznesena s ovratnikom. 

Komentara 31

Avatar Cinco
Cinco
12:01 13.12.2017.

Udarila ju je.

MN
Mamuti na plaži
11:45 13.12.2017.

ne razumjem u čemu je problem...pa udarila je ženu s leđa u potiljak...šta bi trebalo uključiti forenziku da dokaže..pa ljudi moji, nema u sportu toga, dvoljna je i namjera za po mene doživotnu suspenziju..nije uopče bitno tko je i koga...nije duel nego je odgovor na duel...da je imala u rukama nož ubola bi je...to treba gladati kroz to...

Avatar poljicanin
poljicanin
13:47 13.12.2017.

U današnje vrijeme se u sportu crnac ili crnkinja ne smiju prestrogo kažnjavati jer se to odmah smatra rasizmom.Uz to je poželjno da se "Crnac" piše velikim slovom dok "bijelac" malim.Tko mi ne vjeruje neka provjeri!Jadni mi stari Evropljani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije