Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijelazni rok

Ivan Strinić prešao iz Napolija u Sampdoriji

Ivan Strinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.08.2017.
u 14:32

Prošle sezone Strinić je upisao 12 nastupa u talijanskom prvenstvu za Napoli. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 39 utakmica

Hrvatski branič Ivan Strinić (30), koji je od 2015. nosio dres Napolija, karijeru će nastaviti u Sampdoriji, objavili su u četvrtak talijanski mediji.

Strinić, koji igra na poziciji lijevog braniča, stigao je u Genovu na liječnički pregled, a nakon toga će potpisati ugovor sa Sampdorijom.

Prošle sezone Strinić je upisao 12 nastupa u talijanskom prvenstvu za Napoli. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 39 utakmica, a tijekom karijere nastupao je i za Hrvatski Dragovoljac, Hajduk te ukrajinski Dnipro.

Uz Strinića, iz Napolija u Sampdoriju dolazi i kolumbijski napadač Duvan Zapata (26), a talijnaski mediji ističi kako je Sampdoria za njih dvojicu platila Napoliju 22 milijuna eura odštete. 

Komentara 5

CH
cheguevara
15:13 31.08.2017.

daj Boze da ne odigra niti jednu utakmicu za repku. usput i da otjeraju ocalinka nesposobnog

IL
ilijan
15:44 31.08.2017.

Taj lik je kricac za poraz protiv Portugala!

ME
medved12
14:51 31.08.2017.

napoli se spasio a sampdorija je popušila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije