Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisam novi Xavi

Ivan Rakitić: Imam mjesto u momčadi Barcelone

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
29.01.2017.
u 11:07

Nisam novi Xavi, ne driblam kao Messi, ne zabijam golove kao Suarez, ne dodajem loptu kao Iniesta i nisam uvijek “navinut” kao Pique, ali imam neke kvalitete – rekao je Rakitić

Ivan Rakitić u posljednje vrijeme izgubio je mjesto u prvoj momčadi Barcelone, javile su se i glasine da odlazi iz kluba, no on je sve to demantirao. A jučer je dao i zanimljiv intervju za španjolske medije u kojem je rekao da ga nervira kada govore da je nasljednik Xavija.

– Nisam novi Xavi, ne driblam kao Messi, ne zabijam golove kao Suarez, ne dodajem loptu kao Iniesta i nisam uvijek “navinut” kao Pique, ali imam neke kvalitete – rekao je Rakitić i dodao:

– Kao i u svakoj tvrtki, morate shvatiti uloge. Kao što u restoranu postoje konobar, barmen, kuhar..., tako je i u momčadi Barcelone. Naravno da bih volio zabiti golova koliko i Neymar, Messi i Suarez, ali svatko mora dati svoj doprinos momčadi.

>>Igrač Bilbaa pobijedio opaku bolest i već danas će biti u sastavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije