Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD UGOVORA

Ivan Perišić doživio težak udarac u Interu: Poručili su mu da može tražiti novi klub!

Foto: Reuters
1/3
31.01.2022.
u 20:30

Iako straha za budućnost sjajnog vatrenog nema, ono što smeta je način na koji su izveli sve ovo u talijanskom velikanu.

Ivan Perišić iza sebe ima godinu dana maestralne forme, koja se nije potvrđivala samo u dresu Intera, već i reprezentacije, no lideri talijanskog prvaka svejedno mu ne misle produžiti ugovor! Pustit će ga besplatno, samo da ode...

>>> Fenomenalna karijera Ivana Perišića

Odluka je pala, doznaje Sky Sport, a čelnici su o tome i obavijestili vatrenog te mu savjetovali da počne pregovarati s drugima kako bi s dolaskom ljeta mogao u novu sredinu. Podosta hladnokrvno i bezosjećajno nakon svega, ali nogomet nije samo igra već i posao.

Da za Perišića nema budućnosti u Interu moglo se naslutiti prema posljednjim transferima koje je milanski klub izveo. Naime, u siječnju je doveden Robin Gosens iz Atalante, a sve su glasnije priče o dolasku Andree Cambiasa iz Genove.

Dakle, "teren je pripremljen" i Ivan Perišić može tražiti novu sredinu, a kroz posljednje mjesece u klubu s kojim je osvojio vrijednu titulu prvaka Italije pokušat će obraniti je, no primarni cilj je krenuti po Ligu prvaka.

Foto: Reuters

Srećom, ponuda za Perišića ne nedostaje, žele ga brojni engleski klubovi, među njima Chelsea, Tottenham, Arsenal i Newcastle... Nisu isključene ni brojne druge bogate destinacije, a navijači Hajduka svakako se nadaju da bi možda Perišić mogao tijekom ljeta odlučiti vratiti se u Split pa napraviti što nije imao priliku kroz karijeru - zaigrati u punom smislu za bijele.

Ipak, na zimu je Svjetsko prvenstvo u Kataru i Perišić će 2. veljače napuniti 33 godine, tako da je izglednije da će prihvatiti još jednu veliku ponudu nekog od velikana iz najjačih liga na svijetu.

Također, u reprezentaciji je još uvijek nezamjenjiv, dok igra na ovoj razini i čovjek je od povjerenja izborniku Zlatku Daliću.

Perišić je u Interu od 2015., s tim da je u sezoni 2019./2020. bio na posudbi u Bayernu i osvojio Ligu prvaka. Ove sezone za talijanski klub odigrao je 28 utakmica, zabio četiri pogotka i upisao dvije asistencije.

>>> Sve vijesti o transferima u njegovu posljednjem danu čitajte OVDJE

Ključne riječi

Komentara 14

SN
Srbe na vrbe
23:35 31.01.2022.

Za 2 dana naslov perisic ipak ostaje u interu .

RE
RedTree
22:05 31.01.2022.

Čovjek ima dva mjeseca se nije dogovorio s Interom, vjerojatno ima novu destinaciju već riješenu.

GR
Grana9
21:09 31.01.2022.

E da on dođe u hajduk imali bi šanse bit drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije