Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO

Ivan Leko trener belgijskog OH Leuvena

Ivan Leko Igor Tudor
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.02.2014.
u 13:13

- OHL mi je pružio priliku da budem trener i nisam dvojio. 200 posto sam uvjeren da ćemo uspjeti i ostati u ligi. Pitao sam svojega trener Petera Maesa u Lokerenu što misli o tome, a on mi je odgovorio da ne propustim ovu priliku - rekao je Leko.

Ivan Leko (36) novi je trener belgijskog prvoligaša OH Leuvena. Nekadašnji kapetan Hajduka i hrvatski reprezentativac nedavno se oprostio od nogometa u dresu Lokerena nakon čega je bio pomoćni trener u klubu. Zatim je stigao poziv ih OH Leuvena s kojim je Leko potpisao ugovor do kraja sezone.

Pred njim je samo jedan zadatak - sačuvati prvoligaški status momčad koja se nalazi na pretposljednjem mjestu belgijskog prvenstva.

- OHL mi je pružio priliku da budem trener i nisam dvojio. 200 posto sam uvjeren da ćemo uspjeti i ostati u ligi. Pitao sam svojega trener Petera Maesa u Lokerenu što misli o tome, a on mi je odgovorio da ne propustim ovu priliku - rekao je Leko koji će u slučaju uspjeha dobiti ugovor na godinu dana.

Leko je u karijeri igrao za Hajduk, Malagu, Club Brugge, Germinal Beerschot i Lokeren. Za hrvatsku reprezentaciju je skupio 13 nastupa.

>> Ivan Leko na posudbi kod Carevića

Komentara 1

DH
dalibor.hren
22:35 26.02.2014.

Kad bi barem za pomćnika uzeo prezimenjaka Jerka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije