Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako će Sandra Perković bez Bjelolasice?

Ivan Ivančić: Ako treba, spavat ćemo u šatoru ili vikendici

'02.08.2010., Pleso, Zagreb - U zagrebacku zracnu luku stigla je Sandra Perkovic, europska prvakinja u bacanju diska, s EP-a iz Barcelone. Sandra s trenerom Ivanom Ivancicem.  Photo Tomislav Miletic/P
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
17.05.2011.
u 19:57

Glavni ciljevi sezone: Dijamantna liga, EP do 23 godine, Univerzijada i Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji

Sandra Perković i Ivan Ivančić vratili su se više nego zadovoljni iz Šangaja. Sandra je pobijedila na mitingu Dijamantne lige hicem od 65,58 metara.

– Svi koji nešto znače u ženskom disku bili su u Šangaju. Kubanka Barrois je triput prestupila, no da su se mjerili ti njezini prestupi, svaki put bila bi lošija od Sandrina hica. Odmah nakon prvog hica znao sam da je to ostalima nedostižno i počeo sam se šepuriti poput purana. Nikad nisam bio zadovoljniji u trenerskoj karijeri nego nakon Šangaja – rekao je Ivan Ivančić.

Dobro, nije bilo Njemice Nadine Müller koja je lani bacila disk 67,78 metara.

– Ona je dan prije nastupala u Wiesbadenu gdje je pobijedila hicem od 62,10 metara. Pratimo je i sigurno nas neće iznenaditi – istaknuo je Ivančić.

U ljetnoj sezoni mjesto priprema tog uspješnog dvojca bila je Bjelolasica, koja je u međuvremenu izgorjela.

– To je nenadoknadiv gubitak. Da imam ponudu od sto različitih destinacija za pripreme, uvijek bih izabrao Bjelolasicu. Bez obzira na požar, pokušat ćemo nekako ondje održati pripreme. Ako treba, spavat ćemo u šatoru, a opcija je i smještaj u jednoj od tamošnjih vikendica. Bjelolasica jedina s nižim temperaturama ljeti ima krug za bacanje i teretanu. Problem je jedino kako se hraniti, s obzirom na to da je kuhinja izgorjela – rekao je Ivančić.

Hrvatski atletski savez dobio je povoljnu ponudu da se naši najbolji bacači pripremaju u Njemačkoj.

– Zanima me samo kako osposobiti Bjelolasicu – rekao je Ivančić.

Sandra će ove godine nastupiti na puno mitinga, no neke će morati propustiti.

– Ne možemo nastupati svaki treći dan. Ne možemo na Svjetsko prvenstvo u Južnu Koreju doći kao prazna puška, kao ispuhani balon. Nemamo snage za sve mitinge, ali ni prostora – zaključio je Ivančić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije