Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi max!

Ivan Gudelj: Nakon knjige, moj život završit će i na filmu

\'SPECIJAL MAX 18.01.2012., Zagreb, Arena Zagreb - Kosarkasica Abi Olajuwon, nova igracica KK Zagreb.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
20.01.2012.
u 08:51

S Maxom! i dalje uživajte u ledenoj groznici. Samo Max! vodi vašu djecu na trening Medveščaka da izbliza upoznaju medvjede

Senzacionalno – vrhunski njemački stoper, nogometaš Bundeslige pokrenuo je postupak za dobivanje hrvatskog državljanstva i želi igrati za vatrene! Bio je pozivan u mlade njemačke selekcije, a sad u ekskluzivnom razgovoru za Max! prvi put javno kaže da između poziva za Elf ili Hrvatsku ne bi dvojio – hoće samo kockasti dres!

U novom Maxu! otkrivamo i kako je najstarija kći slavnog NBA centra Hakeema Olajuwona završila među košarkašicama Zagreba. Prvi put tata Marinko ispričao je kako je Miljan Miljanić spasio karijeru Zvonimira Bobana. Još jedan Miljanićev ljubimac, Ivan Gudelj za Max! je ispričao da se, nakon knjige, planira snimanje filma o njegovu burnom životu i nesretnom završetku karijere.

Najveći zavodnik Svjetskog skijaškog kupa Alberto Tomba u ekskluzivnom intervjuu priznao je: Hrvatice su ljepše od Talijanki, želim oženiti vašu curu! Predstavljamo i nježnu stranu hokeja, mlade ljepotice ispod oklopa iz HKL Griča. Max! donosi i veliku priču s novim ljubimcem Zagrepčana, neustrašivim medvjedom Tomom Zanoškim koji je karijeru počeo trenirajući u – Dinamu.

U novom broju otvoreno je progovorio i bivši prvak u bacanju koplja, olimpijac Edi Ponoš. Nakon teške nesreće ostao je stopostotni invalid, bez pomoći HOO-a, atletskog saveza, Grada Splita...

Ključne riječi
max

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije