Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Ivan Bebek konačnu sudi klubu iz velike četvorke

Bebek
Reuters
27.04.2022.
u 16:27

Nakon suspenzije, Ivan Bebek se vratio na prvoligaške travnjake, ali dosad nije sudio Dinamu i Hajduku, a Rijeci ionako ne može

Naš ponajbolji nogometni sudac Ivan Bebek vraća se dijeljenju pravde i našim klubovima iz vrha. Naime, Ivan Bebek je bio suspendiran na četiri mjeseca zbog sporne snimke na kojoj je govorio o Hajduku nekome od svojih prijatelja. Potom mu je kazna prepolovljena nakon žalbe, ali kad se vratio suđenje u našoj prvoj ligi nije bio delegiran za susrete naših najboljih klubova. Tako nije sudio ni u jednoj utakmici Dinamu, Osijeku ili Hajduku, a Rijeci ionako ne može jer je Riječanin.
Sad se i to mijenja, Bebek je delegiran za vrlo važan susret u borbi za naslov prvaka, u nedjelju će u suditi susret Lokomotive i Dinama (19.05 sati, pa je to valjda znak da će i dalje dobivati 'bolje' utakkmice, a možda dobije priliku suditi i neki od derbija kao što su u 34. kolu sraz Dinama i Osijeka u Zagrebu ili pak u poljednjem kolu kada Dinamo u Maksimiru igra protiv Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 4

RE
RedTree
00:16 28.04.2022.

Kad se igrač ozlijedi, onda se izvede van terena i pruža mu se pomoć a ne kao na derbiju da leži par minuta na terenu. I apsurd je da Dinamu sudi sudac iz zagrebačke županije mislim, kao da Hajduku sudi sudac iz Sinja ili Imotskog.

DU
Deleted user
17:28 27.04.2022.

Kažnjavanje našeg najboljeg nogometnog suca bilo je sramotno.

RA
radolizem
21:45 27.04.2022.

Ivana Bebeka su kaznili, no sve će se to njemu pozitivno vratiti. Stoički je izdržao izrečenu kaznu, nije tražio pomilovanje, a kad višene bude sudio biti će predsjednik Sudačke komisije HNS-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije