Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila na Instagramu

Pokazala je modrice i poručila Dinamovcu: Ne želim tvoj novac, monstrume!

Iva Bošnjak
instagram.com/iva977
08.03.2019.
u 17:38

- Znaš da si kriv i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! - napisala je, između ostaloga, djevojka

Iva Bošnjak, 20-godišnja Osječanka koja je optužila nogometaša Dinama Iyayija Believea Atiemwena da ju je u četvrtak navečer tukao i gušio, ponovo se oglasila na svom profilu na Instagramu nakon što je nogometaš Modrih opovrgno njezine tvrdnje. 

- Ovim putem se još jednom obraćam u vezi ovoga sto mi se dogodilo noćas! Dotični gospodine Atiemwen, i ti i ja jako dobro znamo što se dogodilo, ipak si ti nesto vise od mene 'veliki igrač'. Dao si mi doznanja da mi prijetiš, kao što sam javno objavila, i ovim putem opet te javno prozivam! 

>> Pogledajte što je rekao Dani Olmo nakon pobjede protiv Benfice. Otkrio je i zanimljivosti o reprezentaciji

Napisao si imaš tri sestre i majku? E pa vidiš, da sam ja na tvom mjestu, ne bih im više mogla pogledati u oči jer znaš da si kriv i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! Neću šutjeti, borit ću se do kraja, ponosno uzdignute glave. Ne, nije mi stalo do tvoga novca niti ičega od tebe !

Ne želim ništa od monstruma, ti za mene nisi čovjek nego običan monstrum! Želim samo pravdu za ovo što mi je učinjeno - napisala je Bošnjak na svom profilu na Instagramu i objavila tri fotografije na kojima je moguće vidjeti modrice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovim putem se jos jednom obracam u vezi ovoga sto mi se dogodilo nocas! Doticni gospodine Atiemwen, i ti i ja jako dobro znamo sto se dogodilo, ipak si ti nesto vise od mene “veliki igrac”, Dao si mi doznanja da mi prijetis , kao sto sam javno objavila, i ovim putem opet te javno prozivam ! Napisao si imas 3 sestre i majku? E pa vidis da sam ja na tvom mijestu nebih im vise mogla pogledati u oci jer znas da si kriv, i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! Necu sutiti borit cu se do kraja, ponosno uzdignute glave , ne nije mi stalo do tvog novca niti icega od tebe ! Ne zelim nista od monstruma, ti za mene nisi covijek nego obican monstrum! Zelim samo pravdu za ovo sto mi je ucinjeno

A post shared by I V A 👠 (@iva977) on

Komentara 75

DU
Deleted user
18:01 08.03.2019.

Ne želiš njegov novac???? Ne, nego si htjela ljubav, ajde mala prodaji ti tu priču nekom drugom. Baš me zanima kad podigne tužbu koliko će koštat a ljubav. Novinari prestanite tzv. ''djevojku'' tako zvati nazovite je pravim imenom sponzoruša. Možda će tuži onda i vas za nedostatak ljubavi u određenom kunskom iznosu.

TU
Tulipann
18:03 08.03.2019.

Još jedna sponzoruša. Traži laku lovu

JE
jejeee
17:42 08.03.2019.

wooow...hahah prije bi rekao od klečanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije