Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRUS MEĐU REPREZENTATIVCIMA

Istok Rodeš i Filip Zubčić pozitivni na COVID-19, pripreme do daljnjeg otkazane!

Filip Zubčić i Istok Rodeš
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/3
13.08.2020.
u 16:49

Rodeš je prije samo nekoliko dana objavio na Instragramu da se priprema u Delnicama po povratku s odmora

Istok Rodeš i Filip Zubčić, proslavljeni hrvatski skijaši, pozitivni su na COVID-19, doznaje upravo Večernji list.  Hrvatska skijaška reprezentacija trebala je u petak krenuti na pripreme u Švicarsku, međutim, zbog novonastale situacije planovi će se morati mijenjati.

Rodeš je prije samo nekoliko dana objavio na Instragramu da se priprema u Delnicama po povratku s odmora. Uz objavu je istaknuo da se uz treninge osjeća sjajno.

- Proveli smo osam dana na kondicijskim pripremama u Delnicama, no kada sam se vratio kući, dobio sam povišenu temperaturu. Taman smo u petak trebali na snijeg u Švicarsku, no sada je sve propalo. Šteta.

Testirao se i Rodeš, i on je pozitivan. Sada moramo 14 dana u izolaciju, malo će nam to otežati početak sezone - rekao nam je kratko Filip Zubčić.

Zubčić prošlu je sezonu završio kao treći najbolji veleslalomaš uz samo 26 bodova zaostatka za pobjednikom Henrikom Kristoffersenom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije