Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri asa traže četvrtog

Istinska senzacija: Čilić - Đoković i to u Vukovaru, zašto ne?

Marin Čilić, Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Instagram/Marin Čilić
1/4
03.08.2018.
u 08:02

Poruka se ubrzo pretvorila u istinsku senzaciju, nisu izostali ni lajkovi ni komentari i mnogi su se vrhunski sportaši javili sa željom za sudjelovanjem

I kad ne nastupa na turnirima Marin Čilić ne miruje. Dok se marljivo priprema za betonsku sezonu i američku turneju koju će započeti u Torontu (Masters 1000), sljedeći tjedan, a završiti nastupom na US Openu (posljednji Grand Slam turnir sezone, od 27. kolovoza do 9. rujna), Marin je preko svoje zaklade pomogao u organizaciji besplatnog teniskog kampa za djecu u Vukovaru.

Glavni organizator je švedska organizacija Grow koju predstavlja Dino Ilečić, rođeni Vukovarac koji je za vrijeme rata morao emigrirati sa svojom obitelji u Švedsku, tu su i Vukovarski leptirići, udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju, Teniski klub Borovo...

Besplatno za 70-ak mališana

Sportsko druženje u Vukovaru namijenjeno je djeci od 8 do 15 godina (okupilo se njih 70-ak), a kroz četiri dana mališani će moći naučiti osnovne vještine tenisa. Kako servirati, odigrati forhend i bekhend učit će od profesionalnih trenera, a ujedno će se družiti sa svojim vršnjacima i s novim prijateljima. Marinova zaklada donirala je kampu teniske mreže, rekete i loptice te tako podržala ovu sjajnu inicijativu u Vukovaru.

Marin Čilić, Luka Modrić i Mateo Kovačić
1/17

No, Čilić nije ostao na tome. Sprema nešto veliko. Na Instagramu je upravo osvanula njegova objava koja bi se mogla nazvati “Tri asa traže četvrtog”. Uz Čilića, u inicijalnoj trojci su Dejan Lovren i Šime Vrsaljko.

Raketa i Mandžo među prvima

Poruka se ubrzo pretvorila u istinsku senzaciju, nisu izostali ni lajkovi ni komentari i mnogi su se vrhunski sportaši javili sa željom za sudjelovanjem. Među prvima sadašnji i bivši hrvatski nogometni reprezentativci Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Ivan Klasnić i Mladen Petrić, naši najpoznatiji igrači parova Mate Pavić i Ivan Dodig, a na svoj način za nastup se prijavio i Novak Đoković.

Sjajni veslači, braća Valent i Martin Sinković, također su se uključili, a lako je moguće da će taj ionako sjajan popis vrhunskih sportaša dobiti nova imena. Sve miriše na najavu jednog atraktivnog ekshibicijskog susreta u humanitarne svrhe.

Čilić protiv Đokovića i to u Vukovaru, zašto ne?

Komentara 23

Avatar tituš
tituš
08:47 03.08.2018.

Guske ponovo u maglu

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:02 03.08.2018.

rodila majka Hrvatica...

NM
nemirno more
09:51 03.08.2018.

zašto da ne...ideja dobra... druženje vrhunskih sportaša u humanitarne svrhe...za svaku pohvalu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije