Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trzavice uoči Bayerna

Isplivali novi detalji Neymarovog i Cavanijevog sukoba: Misliš da si Messi!?

Neymar - Cavani
Reuters/Pixsell
26.09.2017.
u 18:18

Trzavice u momčadi Unaija Emeryja nisu dobra vijest za navijače uoči srijede kad PSG-u u goste u Ligi prvaka dolazi Bayern.

Napetost u PSG-u zbog sukoba zvijezda Neymara i Edinsona Cavanija još uvijek ne jenjava. U derbiju francuske nogometne lige PSG je slavio protiv Lyona 2:0, a spomenuti dvojac pokoškao se u trenutku kad je trebalo izvesti jedanaesterac. Dosadašnji pucač bio je Cavani pa su se natezali oko lopte. Na kraju ju je uzeo Cavani, a vratar Lyona mu je obranio.

Navodno je nakon utakmice sukob nastavljen pa su Thiago Silva i Marquinhos, suigrači ovih dvaju pjetlića, morali razdvajati sukobljene.

A kako tvrdi El Pais, Cavani je Neymara nakon jednog od prvih treninga u svlačionici pitao 'Što ti misliš tko si, Lionel Messi?!'.

 

Čelnici pariškog kluba sukob su pokušali riješiti ponudivši Cavaniju milijun eura da Neymaru prepusti izvođenje kaznenih udaraca, ali Urugvajac je to odbio. Brazilac se, pak, na sljedećem treningu ispričao suigračima zbog svog ponašanja.

Trzavice koje neprestano remete mir u momčadi Unaija Emeryja sigurno nisu dobra vijest za navijače uoči srijede kad PSG-u u goste u Ligi prvaka dolazi Bayern.

Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan
18:36 26.09.2017.

Bayern je naj lošiji do sada a Paris SG je naj bolji do sad. Pa vidjeti ćemo!

Avatar patkovic
patkovic
18:48 26.09.2017.

sport nije samo snaga i vještina , broje se i karakterne osobine pogotovo u momčadskom sportu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije