Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohlepne zvijezde

Gazde PSG-a 'gase požar': Otkriven razlog Neymarovog i Cavanijevog sukoba

Neymar i Cavani
Reuters/Pixsell
20.09.2017.
u 12:23

PSG-ov dvojac koji je već u karijeri zaradio silan novac sukobljava se zbog bonusa.

Svjetski mediji već se danima bave sukobom PSG-ovih zvijezda Neymara i Edinsona Cavanija. U derbiju francuske nogometne lige PSG je slavio protiv Lyona 2:0, a spomenuti dvojac pokoškao se u trenutku kad je trebalo izvesti jedanaesterac. Dosadašnji pucač bio je Cavani pa su se dečki malo natezali oko lopte. Na kraju loptu je uzeo Cavani, a vratar Lyona mu je obranio.

Navodno je nakon utakmice sukob nastavljen pa su Thiago Silva i Marquinhos, suigrači ovih dvaju pjetlića, morali razdvajati sukobljene.

Odmah potom procurila je informacija kako je uvrijeđeni Neymar od gazdi pariškog kluba zatražio da u siječnju prodaju Urugvajca.

 

A pravi razlog njihovih trzavica, kako se kasnije ispostavilo, zapravo je bila potjera za izdašnim bonusom. Naime, obojica u ugovorima imaju stavku po kojoj im je zajamčeno milijun eura bonusa ako budu na vrhu ljestvice strijelaca francuskog prvenstva.

I koliko god da tužno to zvučalo jer obojica su u karijeri već zaradila silan novac, prepiru se oko jednog milijuna i gotovo da ne surađuju u igri te izbjegavaju asistirati jedan drugome. PSG-ovi čelnici stoga su morali pronaći spasonosno rješenje. Povećali su nagradu i to na način da će novac na kraju sezone podijeliti najbolji strijelac i najbolji asistent lige.

Komentara 2

ND
Novi dan isti mrak novo sranje
12:59 20.09.2017.

Granica ljudske lakomosti tko je otkrije zaslužuje Nobelovu nagradu

IL
ilijan1a
14:21 20.09.2017.

Neymar je loš čovjek, karakter mu je velika nula!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije