Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukobili se još u Unitedu

Isplivali detalji obračuna Zlatana i Lukakua: Magarče, nazovi mamu i radite voodoo s****a

Coppa Italia - Quarter Final - Inter Milan v AC Milan
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
27.01.2021.
u 09:40

Između Šveđanina i Belgijca znalo je zaiskriti i kad su dijelili svlačionicu u Manchesteru.

Utakmicu gradskih rivala Intera i Milana u četvrtfinalu kupa obilježio je okršaj dvojice napadača Romelua Lukakua i Zlatana Ibrahimovića. Slavio je Inter sa 2:1, a švedski napadač zbog drugog žutog kartona nije dočekao niti kraj utakmice.

Prvi je zaradio u verbalnom sukobu s bivšim suigračem iz Manchester Uniteda, Lukakuom. A do njega je došlo nakon što je Milanov kapetan Romagnoli žestoko startao na Interova napadača.

Kad su krenule žestoke uvrede malo je nedostajalo da sve preraste u tjelesni obračun. Lukaku i Ibrahimović unijeli su se jedan drugom u lice i dodirivali čelima...

Coppa Italia - Quarter Final - Inter Milan v AC Milan
1/8

- Magarče, nazovi mamu i radite ona vaša voodoo sranja - povikao je Ibrahimović što je Lukakua izbacilo iz takta:

- Idemo vani! Je*em tebe i tvoju ženu. Možemo malo i o tvojoj mami jer ona je ku*va! - rekao je Belgijac.

Talijanski mediji podsjećaju kako je između Šveđanina i Belgijca znalo zaiskriti kad su dijelili svlačionicu u Manchesteru. Tako mu je Zlatan jednom prilikom obećao 50 funti za svaki put kad dobro uštopa loptu. No, Lukaku nije prihvatio tu okladu.

A Zlatanova provokacija o voodoou odnosila se na epizodu koju je prepričao Farhad Moshiri, većinski vlasnik Evertona, u kojem je Lukaku proveo dio karijere na posudbi iz Chelseaja.

- Romelu je nazvao majku u Africi koja mu je rekla da nešto povezano s voodoo ritualom poručuje da on mora ići u Chelsea - rekao je Moshiri nakon čega Lukaku ipak nije ostao u Chelseaju, već je otišao u United. 

Komentara 1

Avatar southman
southman
09:52 27.01.2021.

Nije bilo vrijeđanja na rasnoj osnovi a ovo ostalo je bez problema sve dopušteno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije