Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIAMI

Isner do prvog naslova na Mastersu

John Isner
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
01.04.2018.
u 22:21

Oba tenisača su na putu do finala eliminirala najbolje hrvatske igrače - Isner Marina Čilića, a Zverev Bornu Ćorića.

Američki tenisač John Isner pobjednik je ATP Masters 1000 turnira u Miamiju nakon što je u finalu, nakon dva i pol sata igre, slavio protiv Nijemca Alexandera Zvereva s 6:7 (4), 6:4, 6:4.

Gorostasni, 32-godišnji Isner, 17. igrač svijeta došao je u Miamiju do svog 13. osvojenog turnira u karijeri, a od ponedjeljka će biti deveti na ATP ljestvici, čime će izjednačiti renking karijere. Također, Amerikancu je to prvi naslov na turnirima Masters-kategorije, dok je Zverev igrao treće finale masters turnira u karijeri i prvi put je poražen. 

Oba tenisača su na putu do finala eliminirala najbolje hrvatske igrače - Isner Marina Čilića, a Zverev Bornu Ćorića

Komentara 1

QQ
qqq
10:06 03.04.2018.

Isner je vrhunski odgirao, takvom igrom bi dobio i dopingiranog Noleta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije