Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUKLO JE

Novi šok za Đokovića! 'Imao sam najbolju namjeru, želio sam mu pomoći'

Andre Agassi Novak Đoković
Foto: Toru Hanai/REUTERS/PIXSELL
1/5
31.03.2018.
u 08:28

Đoković će nastaviti raditi s Čehom Radekom Štepanekom te pokušati popraviti loš ulazak u sezonu.

Legendarni Andre Agassi više nije trener Novaka Đokovića. Bivši američki tenisač za ESPN je otkrio razloge prekida suradnje sa srpskim tenisačem.

- Imao sam najbolju namjeru, želio sam pomoći Đokoviću. Međutim, prečesto smo se razilazili u mišljenju. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere - rekao je Agassi koji je dio Novakovog tima postao uoči prošlogodišnjeg Roland Garrosa.

Đoković će nastaviti raditi s Čehom Radekom Štepanekom te pokušati popraviti loš ulazak u sezonu. Naime, ispao je u četvrtom kolu Australian Opena, a nakon toga na prvim preprekama u Indian Wellsu i Miamiju.

Trenutačno je 12. na ATP ljestvici.

Komentara 26

PE
peugeot
23:57 31.03.2018.

A zar mu je André Agassi uopste i bio trener?! To sto je cinio Agassi, to je bila - "dopisna teniska skola". Pa, fino je covjek rekao da ce ga pratiti samo na cetiri velika GS turnira. I - nista vise! Agassi je htio da zahvaljujuci Djokovicu stane poslije toliko vremena ponovo pod reflektore svjetske teniske javnosti i da izadje iz zaborava. Njemu se nije ni slucajno putovalo avionima od turnira na turnir i od jedne do druge hotelske sobe. Djokovicu treba neko da mu poboljsa pod hitno njegov slab servis da bi stekao u sebe samopouzdanje i da bi tako skratio i igru i zamor. Radek Stepanek je dobar teniser, a uz njega bi ponovo trebao pozvati Slovaka Marjana Vajdu koji ga smiruje i s kojim je nekad nizao uspjehe.

MA
Majur
10:11 31.03.2018.

Ugasi svjetlo djole,gotovo je.

EM
Emergo
10:32 31.03.2018.

Pa koga interesira sto se dogadja s ovim sarlatanom i prevarantom koji je indirektno vec dosta puta optuzen za koristenje droge. Uostalom , kao i Agassi koji je dobio prvi Wimbledon a bio je pod utjecajem droga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije