Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEG INTERA

Inzaghi izabran za najboljeg trenera u Serie A: 'Ovo priznanje može pripasti samo njemu'

FILE PHOTO: Serie A - Inter Milan v Lazio
ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS
24.05.2024.
u 16:00

"Sada je jedan od najvažnijih trenera na međunarodnoj sceni i ostvario je gotovo savršenu seriju sa svojom momčadi, s najboljim napadom, najboljom obranom i nizom od 28 uzastopnih utakmica bez poraza", dodao je.

Simone Inzaghi, koji je vodio milanski Inter do 20. naslova talijanskog prvaka u njegovoj povijesti, izabran je za najboljeg trenera sezone 2023./24. u Serie A, objavila je u petak talijanska liga. Inzaghi (48),koji u Interu radi od 2021., tako je naslijedio Luciana Spallettija koji je prošle godine s Napolijem osvojio naslov prvaka Italije.

 "Ovo priznanje može pripasti samo Simoneu Inzaghiju", rekao je šef talijanske lige Luigi De Siervo komentirajući odluku sastavljenu od od direktora sportskih publikacija.

VEZANI ČLANCI:

"Sada je jedan od najvažnijih trenera na međunarodnoj sceni i ostvario je gotovo savršenu seriju sa svojom momčadi, s najboljim napadom, najboljom obranom i nizom od 28 uzastopnih utakmica bez poraza", dodao je.

Inter je kroz sezonu 2023/24. prošao s 29 pobjeda, šest remija i samo dva poraza u prvenstvu. Prije kraja 38. i posljednjeg kola talijanskog prvenstva u nedjelju ima 19 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Milana. Inter je osvojio i talijanski Superkup, ali je ispao u osmini finala Lige prvaka, čiji je finalist bio prošle sezone, te talijanskog Kupa, čiji je dvostruki nositelj naslova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije