Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THIAGO MOTTA

Hit trener Serie A napušta klub nakon izborene Lige prvaka. Preuzet će posrnulog velikana

Serie A - Napoli v Bologna
ALBERTO LINGRIA/REUTERS
23.05.2024.
u 16:00

"Volio bih da je ostao u Bologni, ali mogu samo zahvaliti njemu i njegovom timu na ovim prekrasnim sezonama i poželjeti mu sve najbolje u budućnosti", kazao je predsjednik FC Bologna Joey Saputo.

Talijanski prvoligaš Bologna u četvrtak je objavio odlazak na kraju sezone svog trenera Thiaga Motte, koji nije produžio ugovor i kojeg talijanski tisak predstavlja kao sljedećeg trenera Juventusa.

"Volio bih da je ostao u Bologni, ali mogu samo zahvaliti njemu i njegovom timu na ovim prekrasnim sezonama i poželjeti mu sve najbolje u budućnosti", kazao je predsjednik FC Bologna Joey Saputo.

Prije ovog sastanka, Thiago Motta, koji je igrao kao igrač za Paris SG, Barcelonu i Intera, uvjeravao je da još nije "ništa odlučio" za svoju budućnost. Bivši talijanski reprezentativac (41) bliži se kraju svog ugovora s Bolognom, svojim klubom od 2022. Pod njegovim vodstvom je Bologna treća u Serie A prije posljednjeg kola i već je osigurala sudjelovanje u Ligi prvaka sljedeće sezone po prvi put u svojoj povijesti.

VEZANI ČLANCI:

Talijanski tisak već nekoliko tjedana bivšeg igrača Paris SG-a, inače i brazilskog državljanina, predstavlja kao budućeg trenera Juvea. Najuspješniji klub talijanskog nogometa smijenio je krajem prošlog tjedna svog trenera od 2021. Massimiliana Allegrija, dva dana nakon njegove pobjede u talijanskom kupu 2024. Juve, predvođen Paolom Monteirom, koji je zamijenio Allegrija, i Bologna u ponedjeljak su remizirali 3-3 na kraju pretposljednjeg dana Serie A. Bologna će u petak navečer otputovati u Genovu gdje će završiti svoju sezonu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije