Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Inter u ludoj završnici ispustio pobjedu, Atalanta preokretom do trijumfa

Atalanta
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.06.2020.
u 23:39

Inter je i drugu utakmicu zaredom igrao bez ozlijeđenog Marcela Brozovića

U susretu 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru protiv Sassuola odigrao 3-3, a utakmica je imala nevjerojatnu završnicu. 

Iako su gosti poveli preko Francesca Caputa u 4. minuti, do poluvremena je Inter uspio napraviti preokret golovima Romelua Lukakua (41-pen) i Cristiana Biraghija (45+1). 

Prava "ludnica" dogodila se u zadnjih deset minuta, kada su postignuta čak tri pogotka. Sassuolo je poravnao na 2-2 u 81. minuti iz penala kojeg je realizirao Domenico Berardi.  Potom Borja Valero u 86. minuti opet donosi prednost Interu, da bi branič Sassuola Giangiacomo Magnani u 89. pogodio za konačnih 3-3.

Inter je i drugu utakmicu zaredom igrao bez ozlijeđenog Marcela Brozovića.

Naime, hrvatski reprezentativni veznjak, koji je standardni prvotimac Conteove momčadi, pauzira zbog ozljede mišića lijeve noge.

U preostala dva susreta Roma je kod kuće pobijedila Sampdoriju s 2-1, a Atalanta je u rezultatskom preokretu nadjačala Lazio s 3-2.

Momčad iz Rima je vodila s 2-0 (De Roon, 5. ag i Milinković-Savić, 11.), ali je u nastavku uslijedio preokret. Prvo je u 38. minuti smanjio Gosens, a za preokret su najzaslužniji Malinovsky R. (66.) i Palomino (80.).

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
07:53 25.06.2020.

Pokazalo se da Lazio nema tu moć da ode do kraja. Broz bježi što prije iz Intera !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije