Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao i Brekalo

Inter s Perišićem i Brozovićem do remija, Bayern potopio Schalke

Bologna - Inter
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.09.2017.
u 22:53

Ivan Perišić je odigrao cijelu utakmicu za Inter, a Marcelo Brozović je ušao u igru u 82. minuti.

U prvom susretu 5. kola talijanske lige Bologna i Inter su odigrali 1-1, pa je Inter nakratko preuzeo vodstvo na ljestvici. 

Bologna je povela golom Simone Verdija u 32. minuti na dodavanje bivšeg igrača Dragovoljca Brune Petkovića, a na 1-1 je izjednačio Mauro Icardi u 77. minuti iz kaznenog udarca. 

Ivan Perišić je odigrao cijelu utakmicu za Inter, a Marcelo Brozović je ušao u igru u 82. minuti.

Vodi Inter s 13 bodova i utakmicom više, a potom slijede Napoli i Juventus s po 12 bodova.    

Nogometaši Bayerna slavili su u derbiju 5. kola Bundeslige na gostovanju kod Schalkea s uvjerljivih 3-0 i čvrsto drže vrh ljestvice. 

Bavarci su se pribojavali gostovanja u Gelsenkirchenu, ali su već u prvom dijelu zabili dva gola i riješili pitanje pobjednika. Prvi gol dao je Lewandowski iz penala,  dosuđenog nakon gledanja video-snimke, a potom je svoj prvi bundesligaški gol zabio prinova iz Reala James Rodriguez. U 76. minuti Vidal je postavio konačnih 3-0 nakon sjajnog dodavanja Jamesa. 

Ausgburg je golom Gregoritscha iz 4. minute iznenadio RB Leipzig s 1-0 i došao na vrlo visoko treće mjesto. Borusssia Moenchengladbach je kod kuće s dva gola Raffaela svladala Stuttgart (2-0), za koji je Josip Brekalo igrao od 62. minute, dok su Wolfsburg i Werder odigrali neodlučeno (1-1).

 Vodi Bayern s 12 bodova ispred Borussie (D), Augsburga i Hannovera koji imaju po 10 bodova. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije