Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan potez

Inter slavio, Perišić golčinom bacio navijače u trans!

Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.09.2017.
u 14:37

Nakon ubacivanja pogodio je silovitim volejem pod prečku.

Inter je pobjedom protiv SPAL-a (2:0) u trećem kolu Serie A nastavio s ovosezonskim uspjesima i izjednačio se na vrhu ljestvice s Juventusom (oba kluba po devet bodova).

Domaćin je na San Siru poveo u 27. minuti pogotkom s bijele točke. Jedanaesterac je sigurno izveo Mauro Icardi, no pogotku je prethodilo petominutno otezanje jer glavni sudac nije bio siguran je li riječ o najstrožoj kazni. Naime, nakon što je Joao Mario srušen sudac Claudio Gavillucci dosudio je slobodan udarac na rubu kaznenog prostora. Potom su mu pomoćnici sugerirali da pogleda snimku pa je nakon pet minuta ipak dosudio jedanaesterac.

 

Konačan rezultat sjajnim pogotkom, drugim ove sezone, postavio je Ivan Perišić tri minute prije kraja. Nakon ubacivanja pogodio je silovitim volejem pod prečku.

Marcelo Brozović zaigrao je za Inter od 66. minute.

Komentara 17

DU
Deleted user
16:27 10.09.2017.

Perišić, Rakitić, Modrić, Manđukić, Kovačić, Kalinić, Pjaca, ... vrijede milijardu € na nogometnom tržištu, igraju odlično u svojim klubovima jer su dobro ukomponirani, ... Dirigent naše reprezentacije očito ima nekih problema ...

SV
stjepan v.
15:16 10.09.2017.

halo Ivane, mogao si zabiti I u turskoj u prosli utorak zar ne?

GD
Gospon Drug
15:22 10.09.2017.

Odličan gol i komentar slovenskog novinara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije