Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijelazni rok

Inter s Mamićevim sinom pregovara oko povratka Matea Kovačića

Mateo Kovačić
Foto: Gtres/Pixsell
1/5
20.01.2018.
u 11:22

Pregovore oko povratka Kovačića na Giuseppe Meazzu već prije mjesec i pol započeli su direktor Intera Piero Ausilio te Mateov zastupnik Mario Mamić

Inter do kraja prijelaznog roka želi vratiti Matea Kovačića na Giuseppe Meazzu. Informacija je to koju su danas objavili talijanski mediji, a Kovačić bi u Inter stigao na posudbu do kraja sezone.

Pregovore oko povratka Kovačića na Giuseppe Meazzu već prije mjesec i pol započeli su direktor Intera Piero Ausilio te Mateov zastupnik Mario Mamić, piše Goal.

Mateo Kovačić
1/8

Kovačić nema ništa protiv posudbe u klub iz kojeg je za 31 milijun eura otišao 2015. u Real. Dobio bi tako itekako potrebnu minutažu uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Za kraljeve je ove sezone odigrao 14 utakmica, no samo pet u prvenstvu uz jednu asistenciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije