Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Marseille u gostima savladao Santinijev Caen, remi Herthe i Borussije (D)

Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.01.2018.
u 23:23

Ivan Santini odigrao je čitavu utakmicu za Caen.

U prvoj utakmici 22. kola francuskog prvenstva Marseille je kao gost svladao Caen sa 2-0 (0-0). Strijelci za Marseille su bili Payet (55-11m) i Thauvin (74). Hrvatski napadač Ivan Santini odigrao je čitavu utakmicu za Caen.

Ovom pobjedom Marseille je stigao na drugo mjesto na ljestvici sa 47 bodova, dva više od trećeg Lyona koji će u nedjelju ugostiti vodeći Paris SG, koji ima 56 bodova. Caen je 10. sa 27 bodova.

Hertha i Borussia iz Dortmunda su u Berlinu igrali 1-1 (0-0) u prvoj utakmici 19. kola njemačkog prvenstva. Domaće je u vodstvo na samom početku drugog poluvremena doveo Selke (46), a na konačnih 1-1 poravnao je Kagawa (71).

Ivan Santini
1/6

Borussia se ovim bodom izjednačila sa Schalkeom 04 na trećem mjestu, oba sastava imaju po 30 bodova, jedan manje od drugog RB Leipziga, a 14 manje od vodećeg Bayerna, dok je Hertha 11. sa 25 bodova.

U prvoj utakmici 20. kola španjolskog prvenstva Getafe i Athletic iz Bilbaoa su igrali 2-2 (1-1).

Gosti su dva puta vodili preko Williamsa (13) i Raula Garcije (48-11m), no domaći su uspjeli spasiti bod golovima Jorgea Moline (21-11m) i Angela (74).

Sedmi Getafe sada ima 27 bodova, dok je Athletic 10. s bodom manje. Na vrhu je Barcelona sa 51 bodom, devet više od drugog Atletica iz Madrida.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije