Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po velikoj sparini

Inter i Zagreb podijelili bodove, Nestorovski dočekao prvijenac u Prvoj HNL

Inter - Zagreb
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
18.07.2015.
u 23:04

Bez obzira na rezultat treba pohvaliti igrače obje momčadi koji su po izuzetno sparnom vremenu odigrali 90 minuta.

Dvije domaće utakmice dva boda. Slab je to start zaprešićkog Intera. Nakon remija sa Rijekom (0:0) stigao je novi remi, ovoga puta sa Zagrebom (1:1) u prvom susretu 2. kola MAXtv Prve HNL. Opet, bitno da se nije izgubilo, drže se filozofije u Zaprešiću.

Bez obzira na rezultat treba pohvaliti igrače obje momčadi koji su po izuzetno sparnom vremenu odigrali 90 minuta. I nije to bilo šetanje po travnjaku, igralo se napadački, akcije su se izmjenjivale na obje strane. Trčalo se. A bilo je tako vruće da su na stadionu čak izostali prodavači koštica i kokica. Procijenili su da se ne isplati za par stotina kuna hodati dva sata na plus 30 i nešto. Procijenili su da im je bolje ostati doma, u nekom kutku gdje nije tako vruće.

Premda je ovo danas bila jedina utakmica HNL-a u Zaprešiću nismo vidjeli baš puno nogometnih trenera ili stručnjaka. Vrućina je ostavila trag i na njima. 

U prvom poluvremenu Zagreb je bio bolji za baš taj jedan pogodak. Imali su "pjesnici" još nekoliko prilika, ali su uglavnom pogađali dobro postavljenog Posavca. No, vratar domaćih ništa nije mogao kada je Krovinović sjajno prošao po desnoj strani, ubacio, a Medić sa dva metra nije mogao promašiti.

Daleko od toga da "žuti" nisu imali svojih prilika. Igrali su domaći možda ljepše za oko, imali su nekoliko sjajnih kombinacija kada je lopta u par dodavanja dolazila jako blizu Livakoviću. Ali nikako da uđe u mrežu. 

U drugom poluvremenu sparina je i dalje ostala u zraku pa je Samir Toplak, trener domaćih, promijenio odjeću. Hlače i košulju zamijenio je kratkim hlačicama i majicom. Još je obukao i kopačke. Hm, nije valjda mislio zaigrati?

A ako se pitate gdje su Nigerijci koji su došli u Inter još dok su "žuti" igrali u Drugoj HNL. Odgovor je da više ne stanuju ovdje. Nisu prošli. A obećavali su...

Obećavajuća je bila i igra Zaprešićana u nastavku. Ali pogodak nije stizao, a vrijeme je tako brzo prolazilo. I onda spas za domaće. Strijelac? A tko drugi nego Ilija Nestorovski, lani najbolji strijelac Druge HNL. Eto, dočekao je svoj prvi pogodak u Prvoj HNL.

Gosti su utakmicu završili s igračem manje. U 86. minuti isključen je Bernardo Matić

>>Inter je konačno dobio mogućnost da domaću utakmicu odigra u subotu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije