Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaprešić

Inter doveo petoricu igrača, Nesterovski ostaje

Ilija Nestorovski i Duje Medak Kovacevic
Igor Kralj/PIXSELL
11.06.2015.
u 07:00

Novi igrači su Ottochian (došao iz Cibalije), Šoljić (došao iz Lučkog), Komorski (došao iz Lokomotive), Bočkaj (došao iz Maksimira) i Begić (došao iz Rudeša).

Nogometaši zaprešićkog Intera počeli su s pripremama za novu sezonu. Ilija Nestorovski, lani najbolji strijelac 2. HNL, priključit će se danas i zasad ostaje u Interu.

Novi igrači su Ottochian (došao iz Cibalije), Šoljić (došao iz Lučkog), Komorski (došao iz Lokomotive), Bočkaj (došao iz Maksimira) i Begić (došao iz Rudeša).

U pripremama Inter će igrati protiv Slavena (13. lipnja), Lokomotive (17. lipnja), Rabotničkog (21. lipnja), Zagreba (24. lipnja) i Krškog (1. srpnja).

>>Inter se nakon dvije godine vraća u prvu ligu!

Komentara 1

HA
hajduk1966
08:35 11.06.2015.

Neka nasih "Hrvata",zar vise necemo imati nase talente pored svih stranaca sto se kupuju pod sumljivim ugovorima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije