Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA NEIZVJESNOST

Insajder otkriva koji klubovi spremaju ponude za Modrića! Saudijci su u niskom startu

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/7
22.02.2024.
u 13:04

The Athletic je otkrio kako je Carlo Ancelotti ponudio Modriću pridruživanje njegovom trenerskom timu ukoliko odluči završiti igračku karijeru. Španjolski su mediji odgovorili tvrdnjama da namjerava i dalje igrati te da je za sada odbio ovakvu ponudu

Luka Modrić (38) proživljava vrlo izazovnu sezonu u Real Madridu. "Kraljevski klub" prioritet daje mladim igračima koji će u nadolazećim godinama morati nositi slavnu momčad. Modrića to ostavlja s manje prilika za igru i poprilično slabijom minutažom, što je kod legende Santiago Bernabeua izazvalo poprilično nezadovoljstvo.

Još je prošloga ljeta imao izdašne ponude iz Saudijske Arabije, no odlučio je ostati u klubu kako bi igrao i održavao formu za nadolazeći Euro. Ipak, situacija nije onakva kakvu je priželjkivao. Nerijetko ulazi s klupe, a u nekoliko utakmica nije niti igrao. Vjeruje se da će saudijske ponude ponovo pristizati i ovoga ljeta, a turski insajder Ekrem Konur navodi i koji će ih klubovi poslati.

GALERIJA

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/19

Prema njegovim tvrdnjama, Modrić će napustiti Real. Ponude će doći iz Al Ahlija, Al Hilala i Al Nassra. Dugo se razgovara o interesu Inter Miamija čiji je suvlasnik David Beckham, a gdje već igraju Lionel Messi, Jordi Alba i Sergio Busquets.

VEZANI ČLANCI:

Također, The Athletic je otkrio kako je Carlo Ancelotti ponudio Modriću pridruživanje njegovom trenerskom timu ukoliko odluči završiti igračku karijeru. Španjolski su mediji odgovorili tvrdnjama da namjerava i dalje igrati te da je za sada odbio ovakvu ponudu.

VIDEO Ancelotti je lagao Modriću i nastale su velike tenzije u Realu. Luka ide kod Messija i Beckhama?

Komentara 1

NE
Nemanadimak
14:17 22.02.2024.

Miami

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije