Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE ZA SVAKU OSUDU'

Incident u bolnici: Dva muškarca pokušala upasti u Schumacherovu sobu

Michael Schumacher
DPA/Pixsell
12.04.2014.
u 09:49

Kako javlja Bild, još prije dva tjedna dva su nepoznata muškarca pokušala upasti u sobu legendarnog njemačkog vozača.

Nevjerojatan incident dogodio se u sveučilišnoj bolnici u Grenobleu u kojoj leži sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 Michael Schumacher. Naime, kako javlja Bild, još prije dva tjedna dva su nepoznata muškarca pokušala upasti u sobu legendarnog njemačkog vozača.

Ipak, u njihovom ih je cilju zaustavilo osiguranje bolnice. Nije poznato koji je cilj njihova upada, ali pretpostavlja se kako su htjeli uslikati Schumija i onda slike skupo prodati.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Glasnogovornica obitelji Schumacher Sabine Kehm osudila je ponašanje dvojice muškaraca.

- Ovo je za svaku osudu - komentirala je Kehm.

>> Schumijevo stanje se i dalje popravlja, reagira i na glasove!

Komentara 5

FC
fin@c
10:17 12.04.2014.

ma dajte....obićno preseravanje obitelji...misle ako imaju love da su bogovi.... pa Šumi je stradao zbog svoje zahebancije.....i....preseravanja.... i što sad ???......svi bi se trebali ubiti od žalosti...da nebi..

FC
fin@c
10:21 12.04.2014.

ajoooooj kojeg li.....glupog članka.... zamisli ...pokušali slikati bolesnog Šumahera......strašno....katastrofa ...trebalo bi ih poslat na električni stolicu........pa dajte se ljudi opametite....

Avatar dr. Evil
dr. Evil
09:59 12.04.2014.

to je tako, doktori smiju zaradjivati na tudjoj nevolji a fotografi - ne ?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije