Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj je sretna

Schumijevo stanje se i dalje popravlja, reagira i na glasove!

schumacher
Jens Buettner/DPA/Pixsell
07.04.2014.
u 12:15

- Michael je počeo reagirati i na bol, ali ovoga puta svjesno. Tijekom posljednjeg posjeta zaista sam vidio da se stvari znatno popravljaju

Stanje Michaela Schumachera i dalje se poboljšava, pišu strani mediji. Nakon što je prije nekoliko dana njegova glasnogovornica Sabine Kehm potvrdila da Schumi pokazuje veliki napredak, Gazzetta delo sport piše kako je on počeo ostvarivati kontakte očima s članovima svoje obitelji.

S druge strane Bild donosi informaciju da je počeo reagirati na glasove te da povremeno dođe k svijesti. Tu priču potvrdio je i njegov veliki prijatelj i bivši vozač formule 1 Jean Alesi.

- Michael je počeo reagirati i na bol, ali ovoga puta svjesno. Tijekom posljednjeg posjeta zaista sam vidio da se stvari znatno popravljaju i da on sve više toga radi svjesno. Obitelj osjeća veliku radost i olakšanje, rekao je Alesi.

>>Schumacher napokon pokazuje znakove svijesti i buđenja

Komentara 1

A4
alfa 4c
17:32 07.04.2014.

Sretno ti bilo!:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije