Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na Maksimiru

Fizički obračun ispred blagajne, Dinamo pozvao policiju

Dinamo, navijači
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/7
08.07.2015.
u 14:48

Svi se nadaju da je to bio sporadičan incident te da to neće narušiti dobru atmosferu uoči derbija, na kojem se očekuje veliki broj gledatelja

U srijedu ujutro počela je prodaja ulaznica za nedjeljni derbi između Dinama i Hajduka na Maksimiru. Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama (10, 20 i 30 kuna) pa su navijači već prvoga dana pohrlili na Maksimir kako bi nabavili kartu

Prodaja ulaznica obavlja se na Dinamovu Ticket pointu svaki dan od 10 do 19 sati te na dan utakmice (nedjelja, 12.7.) od 10 do 19.45h i savjet iz kluba je da se što prije nabave karte, baš kao što apeliraju da se zbog detaljnih pregleda u nedjelju ranije dođe na Maksimir kako bi se izbjegle gužve.

A danas je prilikom prodaje došlo do manjeg incidenta. Naime, stvorio se red, a jedna verbalna rasprava prerasla je u fizički sukob, što su nam potvrdili iz Dinama.

"Imamo saznanja o tome da je došlo do naguravanja na blagajnama, pozvana je policija te se nakon smirivanja situacije dalje nastavio neometan rad blagajni", kratko su potvrdili iz Dinama.

Ipak, svi se nadaju da je to bio sporadičan incident te da to neće narušiti dobru atmosferu uoči derbija, na kojem se očekuje veliki broj gledatelja.

>>BBB-i bliski Mamiću isto dolaze na sjever: Nema povlačenja!

>>Dinamo se odlučio na popularne cijene: Na Hajduk za 10, 20 i 30 kuna!

Komentara 21

Avatar peet
peet
14:55 08.07.2015.

Oslobodioci iz redova BBB vec su krenuli.....eto zasto ni najmanje nikom ne nedostajete...

MO
moslavina9954
23:23 08.07.2015.

Obavezno zabraniti pristup huliganima i budaletinama koji su već zapoćeli sa neredima i u komentarima na ovo glupo novinarsko poticanje !

SP
spremni0
15:01 08.07.2015.

bbbovci sdepeovci već započeli sa neredima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije