Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjalja u 19

Dinamo se odlučio na popularne cijene: Na Hajduk za 10, 20 i 30 kuna!

Maksimir
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
07.07.2015.
u 13:36

Ulaznice se počinju prodavati od srijede 8. srpnja, a biti će ih moguće kupiti na Dinamovom Ticket pointu svaki dan od 10 do 19 sati te na dan utakmice (nedjelja, 12.7.) od 10 do 19.45h.

U prvom kolu HNL-a na Maksimiru se sastaju Dinamo i Hajduk. Hrvatski prvak zasigurno je zadovoljan rasporedom jer splitski klub mamac je za gledatelje pa bi se tako mogla nastaviti dobra posjećenost s kraja sezone. A da bi to doista bilo tako, iz maksimirskog kluba odlučili su se na popularan potez među navijačima i potpuno su snizili cijene. Pa će tako ulaznice biti po deset (sjever), 20 (istok) i 30 kuna (zapad).

Valja spomenuti da će neka pravila od prošle sezone vrijediti i sada.

"I ove sezone na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu. Također, molimo gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama zato što sjedenje u pogrešnom sektoru predstavlja kršenje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim terenima. Zbog svega navedenog pozivamo navijače da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima gdje će biti kontrola", piše GNK Dinamo na svojim stranicama. 

Inače, ulaznice se počinju prodavati od srijede 8. srpnja, a biti će ih moguće kupiti na Dinamovom Ticket pointu svaki dan od 10 do 19 sati te na dan utakmice (nedjelja, 12.7.) od 10 do 19.45h.

>>Torcida najavljuje invaziju na Maksimir, BBB-i još uvijek šute!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije