Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Igrači su šokirani odlaskom Bjelice, navijači ljuti, a tko bi trebao biti novi trener? Nitko ne želi jedno ime

Trening NK Osijek uoči susreta  protiv FC Kyzylzhar
Davor Javorovic/PIXSELL
30.08.2022.
u 09:21

U javnosti se spominje nekoliko imena, uskoro bi trebali doznati novog šefa stručnog stožera slavonskog velikana.

Bombastično je odjeknula informacija kako Nenad Bjelica napušta mjesto sportskog direktora i trenera nakon velike pobjede nad ljutim rivalom Hajdukom. 

Očito se nešto kuhalo jako dugo vremena, vidjelo se da Bjelica i uprava kluba nisu više na istoj valnoj duljini, govorilo se da će u slučaju poraza od Hajduka sasvim sigurno napustiti Gradski vrt. Međutim, kada je gubio otkaz dobio nije, sada je povučen potez koji nije baš sasvim jasan većem dijelu javnosti. 

Navijači su bili poprilično iznenađeni odlaskom klupske ikone, igrači su prema izvorima Glasa Slavonije šokirani i konsternirani, što znači da je imao podršku u svlačionici. Zasada nije poznato tko odlazi s Bjelicom, od njegovog stručnog stožera navodno se želi zadržati samo trener vratara Silvije Čavlina za kojeg se smatra kako radi odličan posao s Ivušićem i ostalim golmanima. 

- Kad je gubio ostao je…kad je pobjedio dobije otkaz…pa toga ima samo kod nas -

- Manje je stresno skakat iz aviona bez padobrana nego biti navijač Osijeka -

- Kad se sad nisam šlogiro,nikad neću -

- Osijek nikada neće imati veće ime za trenera. -

- Ne znam što je veći debilizam - ova odluka ili sinoćnje Kohortino paljenje vlastite tribine. - komentari su navijača koji su u jednom složni, ne žele na klupi Ognjena Vukojevića, aktualnog izbornika U-20 reprezentacije i trenera bez ikakvog većeg iskustva.

Nekolicina ljudi kotiraju kao mogući nasljednici Nenada Bjelice, a morao bi se pronaći i sportski direktor - možda je vrijeme za povratak Alena Petrovića

>> Pogledajte: Postonjski za VL: Ne krivim Caktaša, nisam imao sreće, javio se skoro cijeli HNL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije