Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠLO DO SVAĐE

Pozadina otkaza Bjelici: Viđen je s jednim menadžerom, a predsjedniku se nije svidjelo što je tada radio

29.08.2022.
u 18:16

Već se nagađa tko bi mogao biti njegov nasljednik i čini se da nećemo dugo čekati. U prvi plan iskočilo je ime Gorana Tomića koji je nakon odlaska iz Rijeke slobodan i figurirao je i kao mogući trener Dinama dok nije odlučeno da Čačić ostaje i u ovoj sezoni. U kombinacijama za Osijek spominje se i Ognjen Vukojević.

Komentara 19

BE
Berri
20:03 29.08.2022.

Sve je to ista priča. Ono što je Kek uspio s Rijekom, neće se dogoditi još najmanje 5 godina. Dinamo će još 5 godina biti prvak. Kakav Osijek, oni ne mogu ništa, Hajduk s 20 penala nije mogao do prvenstva. Dođe Čačić, osvoji prvenstvo, plasira se u Ligu prvaka, digne Brunu Perkovića. S druge strane Hajduk upropasti Ljubičića i Bijuka, Osijeku propadne posao s Mierezom, Lovrić se potpuno izgubi,,Caktaš isto. Goran Tomić je najbolji izbor i za Osijek i za Hajduk. Pametan, zna posao, ugodan sugovornik, ima viziju i ne gubi razum i živce. Ima mirnoću i ljudske kvalitete.

GI
gira
19:17 29.08.2022.

Leftie poguranac se nasukao na hridi nogometne tržnice. nije to politička arena pa se sa medijskim spinom može manipulirati.

SU
Suomi
22:02 29.08.2022.

Decki, dajte se skoncentrirajte. Sakupite de bsvi i ponizno otidjite do Mamica. Zamplite ga za jedan kurs vodjenja kluba. Znaci sve komplettno. Dinamo ima preko 200 ljudi na placi i funkcionira bezprijekorno. Nema dugova, place na vrijeme, igraju u Europi.. Zaradjuju milione eira. Ipak, ima idiota koji zele smrt Dinamu i hrvatskom nogometu. Gdje je tj strasni ministar sporta i kulture Jovanovic? Ogra djepni biljar na Kantridi . Bjelica je strasno pogrijesio kada je pokusao pobunu u Dinamu. Dobio je Simecki. Osijek i madjari su popusili i evo im sada. Zelimo Bjelici sve najbolje. Mozda nadje neki klub. Mozda Hajduk sada kada se treneri sprema nogica. Hakduk je isto kao i Osobrk. Luta i trazi. Za jedno dezetak godina bude bolje. Nadam se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?