Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO ČUDO

Igrač Zrinjskog i bivši hajdukovac je igrač tjedna: Ušao na poluvremenu i sam odradio pola posla

Zagreb: Nogometaši Hajduka pobijedili Lokomotivu na gostovanju na Maksimiru 2-0
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
22.09.2023.
u 19:46

"Bilo koji način da doprinesem ekipi je meni čast i zadovoljstvo jer sam poniknuo tu i dugujem ovom klubu. Presretan sam što sam tu i što mogu dijeliti sreću s navijačima i ljudima iz kluba", rekao je fantastični Zvonimir Kožulj

Bosanskohercegovački prvak Zrinjski je u fantastičnoj utakmici pred vlastitom publikom svladao Alkmaar rezultatom 4:3. U prvome je poluvremenu sve izgledalo izgubljeno. Nizozemci su imali 3:0, a potom je momčad Krunoslava Rendulića zabila čak četiri gola i zadržala svoju mrežu netaknutom do kraja te tako došla do izvanredne pobjede.

Vezi igrač Zvonimir Kožulj proglašen je igračem tjedna u Konferencijskoj ligi. Izabrali su ga posjetitelji službene internetske stranice Uefe. Osim njega, posebno su se iskazali i Jakub Piotrowski iz Ludogoreca, Luca Ranieri iz Fiorentine te Ernest Munci iz Legije.

GALERIJA Dinamo zabio pet golova i po treći put ove sezone svladao Astanu

Zagreb: Nogometaši Hajduka pobijedili Lokomotivu na gostovanju na Maksimiru 2-0
1/15

Kožulj se iskazao u drugome dijelu povijesne utakmice u Mostaru. Ušao je i zabio dva gola te upisao jednu asistenciju, a uz to je imao točnost dodavanja od visokih 80 posto. 

VEZANI ČLANCI:

Kožulj je nakon utakmice komentirao svoju izvanrednu izvedbu. "Bilo koji način da doprinesem ekipi je meni čast i zadovoljstvo jer sam poniknuo tu i dugujem ovom klubu. Presretan sam što sam tu i što mogu dijeliti sreću s navijačima i ljudima iz kluba", rekao je Kožulj koji je dvije godine proveo u Hajduku.

VIDEO Bivši kapetan Hajduka: 'Teren nije najbolji? Sramota i luzerski mentalitet! Tako nećete ništa osvojiti'

Komentara 1

DU
Deleted user
23:16 22.09.2023.

Dok je bio u Hajduku, dok sam gledao njihove utakmice izgledao je kao da ce biti pravi igrac, ali nestao je, sad ga tek vidim i vidim da je nakon Hajduka otisao u neki Korejski klub. Ocito ga Hajdukova "poznata" skola procjenila da nema potencijala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije