Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bećir Omeragić

Igrač kojeg je nudio Mamić na korak do Dinama? Čačić: Razgovara se o tome

Foto: Instagram
1/4
20.01.2023.
u 10:40

- Upozoravam već neko vrijeme da dovedu Omeragića, koji vrijedi šest milijuna eura. Ali Čačiću i Antoliću to ništa ne znači - poručio je jučer iz Međugorja. Danas su o istom igraču upitali trenera Dinama.

Zdravko Mamić jučer je u Mostaru koju je iskoristio za novi otvoreni rat protiv Krešimira Antolića, a obrecnuo se i na sadašnjeg trenera Antu Čačića. Oršić je po njemu otišao za jako male novce, dok Antolića Čačića smatra neznalicama. Nakon toga je otkrio popis igrača koje je želio dovesti u Dinamo, hrvatski prvak bi imao dosta zanimljivu udarnu jedanaestorku. 

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa je tvrdio kako je savjetovao klub da uzme Bećira Omeragića iz švicarskog Züricha, Josipa Brekala vrati iz Wolfsburga, kao i Marka Pjacu iz Juventusa. Na meti je tako imao i Adriana Leona Barišića iz Osijeka, Lukasa Kačavendu  iz Lokomotive i još jednog Osijekovog talenta, Diona Drenu Belju koji je u međuvremenu prodan Augsburgu.

- Upozoravam već neko vrijeme da dovedu Omeragića, koji vrijedi šest milijuna eura. Ali Čačiću i Antoliću to ništa ne znači. Čačić govori da ga ne zanimaju Theophile i Dilaver, Josip Šutalo je na izlaznim vratima. Pitao sam ih tko će onda igrati. Predlagao sam im Barišića i Omeragića - rekao je Zdravko Mamić na jučerašnjem obraćanju iz Međugorja, na kojem je prozvao trenera Dinama, kao i zaposlenike kluba. 

20.01.2023., Zagreb - Trener GNK Dinamo, Ante Cacic, odrzao je konferenciju za novinare uoci utakmice sa HNK Gorica. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Riječ je o stoperu mlade švicarske reprezentacije kojemu na ljeto ističe ugovor. Ima i četiri nastupa za A reprezentaciju, a u novi klub može besplatno. 

Ante Čačić jutros je na konferenciji za medije komentirao Mamićeve navode pa su ga upitali hoće li dovesi Bećira Omeragića.

- Vidjet ćemo. Razgovara se o tome - rekao je trener Dinama.

Portal 24sata navodi kako je mladić na korak do dolaska u Maksimir. 

 

 

Komentara 2

BE
Berri
12:59 20.01.2023.

Mene Mamić podsjeća na muškarca koji voli neku ženu, ali ta žena više ne voli njega i svaki kontakt među njima vodi u patologiju. Međutim taj muškarac je stalka, čuči u grmlju i traži svaki način da održi kontakt s njom. Postaje opjednut njome, ulazi u sumanuti poremećaj. to se dogodilo jučer i Zdravku. Vrlo pametan i logičan istup i onda sumanuti izljev mržnje. Što će Mamiću u životu Dinamo? Ako do sada nije dovoljno zaradio radeći u Dinamu onda niti neće. Ne treba biti pohlepan. U jednom razdoblju života Mamić je jako puno zarađivao radeći u Dinamu i za Dinamo, ali vremena su se promijenila, došli su neki drugi ljudi i tu više nema kruha. Zaboraviti to što prije, vratiti se u Hrvatsku, nagoditi s USKOK-om za novi kazneni postupak, u starom odslužiti onih smiješnih 6 godina i je to.

BE
Berri
12:51 20.01.2023.

Zdravko Mamić je zaradio toliko novca, da može otići na Cincar, Dinaru, Radušu, Čvrsnicu i tamo hodati bez da ikoga vidi. Treba imati vjernog psa i još dvojicu prijatelja s dugim oružjem i bit će najsretniji čovjek u Bosni ii i Hercegovini. ako mu toliko smeta osuđujuća presuda, može si korektorom prebirsati ono "kriv je" i napisati "oslobađa se optužbe", to uokviriti i započeti život bez Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije