Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doveo ih do duple krune

Bišćan ispunio ciljeve s Olimpijom, a sada je dobio otkaz

Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
06.06.2018.
u 18:55

Želio bih naglasiti da je Igor Bišćan u potpunosti ispunio zadane ciljeve. Želim mu puno uspjeha i sreće u budućoj karijeri - poručio je Milan Mandarić

Igor Bišćan osvojio je s Olimpijom duplu krunu, ali to očito nije bilo dovoljno predsjedniku kluba Milanu Mandariću te je s hrvatskim trenerom raskinuo suradnju.

"Predsjednik NK Olimpije i trener Igor Bišćan posljednjih su nekoliko dana razgovarali o suradnji. Zajedno su zaključili kako su događaji od prošle sezone pokazali da suradnja, koja bi bila od zajedničkog interesa, više nije moguća", piše u priopćenju slovenskog prvaka.

Igor Bišćan
1/5

Hrvatski trener zahvalio se svima u klubu te posebno navijačima.

- Želim zahvaliti predsjedniku na povjerenju. Također želim zahvaliti zaposlenicima i svima ostalima koji su pridonijeli u našoj povijesnoj sezoni. Hvala navijačima na velikoj potpori i mojim najbližim suradnicima na maksimalnoj pomoći. Također želim zahvaliti i igračima koji su najzaslužniji za naš uspjeh - poručio je Bišćan.

Predsjednik Mandarić je istaknuo kako ta odluka nije bila lagana.

- Stojim iza nje u svakom slučaju i vjerujem da je donesena u interesu NK Olimpije. Želio bih naglasiti da je Igor Bišćan u potpunosti ispunio ciljeve. Želim mu puno uspjeha i sreće u budućoj karijeri - poručio je Milan Mandarić.

Olimpiju će preuzeti bivši slovenski izbornik Slaviša Stojanović. 

>> Pogledajte Večernji pressing sa Zoranom Mamićem

Komentara 5

Avatar arba_arba
arba_arba
18:58 06.06.2018.

Milan dovodi Slavisu, samo u Lijepoj Nasoj Andrej dovodi Milorada

PP
pp
20:42 06.06.2018.

Hahahaha. Milan Mandarić, Slaviša Stojanović i sportski direktor Jovan Stojadinović, Slovenac. Hahahahaha. Kakva država...

TR
trabant7
07:35 07.06.2018.

Koliko cinizma u Mandarićevim izjavama, nije ni čudno s obzirom od kud dolazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije