Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupovina bez stresa

Pravo je vrijeme za nabavu božićnih poklona. Nemojte čekati zadnji tren, imamo super prijedloge

pokloni
Envato
13.12.2023.
u 14:47

Stigao je prosinac, temperature su napokon pale, a u zraku se osjeća blagdanska atmosfera. Božić je pred vratima pa je sada idealno vrijeme da krenete u kupnju božićnih poklona kako biste izbjegli gužve i stres.

Nova torbica, predivan par cipela, kozmetički proizvodi, tehnologija… kada je riječ o božićnim poklonima, mogućnosti su beskrajne, a odabir pravog poklona ponekad je pravi izazov.

Savršen poklon za modnog entuzijasta? Ili pak za ljubitelja unutarnjeg dizajna? Ne brinite, imamo ponešto za svakog. Donosimo vam vodič poklona kako biste se na vrijeme pripremili za blagdansku sezonu darivanja.

Koliko puta do sada ste poklonili šalicu s natpisom „Najbolji otac/brat/suprug na svijetu“ ili „božićne čarape“? Pronalaženje jedinstvenih darova za muškarce ponekad je jedan od težih dijelova božićnog popisa.

Bez obzira na to kupujete li božićne darove za dečka, muža, oca, djeda, brata ili prijatelja, postoje načini da osvojite čak i one najoštrije kritičare – gadgetima, praktičnim komadima odjeće i obuće koja uz dobar stil nudi i udobnost u svim cjenovnim rangovima pa su ove godine pravi odabir udobni puloveri od kašmira, „statement sat“, kožni komadi poput torbe za laptop, ili rukavica, ili putnih kofera.

Foto: Envato

Koji je najbolji ženski poklon? Bilo da je riječ o rođendanu, godišnjici ili Božiću, uvijek odaberite promišljen dar koji će izmamiti osmijeh na lice. Za sve ljubiteljice mode idealni darovi su personalizirana torba, nakit koji će nadopuniti njezinu kolekciju ili sat koji će biti uspomena nosiva godinama, a za sve ljubiteljice kozmetike, ove su godine idealni sve popularniji adventski kalendari koji sadrže cijele linije proizvoda.

Naravno, ne možete pogriješiti ni s poklonima za kuću, poput ručno oslikane keramike, mirisnih svijeća, koje su jednako ugodne za oko, ali i za nju, a savršen su dar i za sve koji žele pravo spa iskustvo kod kuće.

A što kupiti za one mlađe? Ako tražite najbolje darove za tinejdžere, morate si postaviti jedno ključno pitanje: hoće li im se doista svidjeti ono što im kupujete? Ono čime ne možete pogriješiti svakako je kozmetika, proizvodi na njegu, razni gadgeti, ali i personalizirani darovi, poput torbe ili novčanika, a kao odličan izbor, nameće se i dobra knjiga.

Naravno, biranje savršenog poklona za tinejdžera može biti pravi izazov, pogotovo ako nisu pripremili svoju listu želja, a kao pomoć vam svakako može priskočiti i TikTok, gdje se iz dana u dan pojavljuju novi trendovi pa će vam ova društvena mreža svakako sjajno poslužiti kao inspiracija.

Osim ideja za poklone, kada je riječ o božićnoj kupnji važna je i organizacija, stoga vam donosimo i nekoliko savjeta kako da sve obavite na vrijeme i bez puno stresa.

Foto: Envato

1. Odredite budžet

Prvi korak božićne kupnje svakako je određivanje budžeta. Zapišite koliko ćete potrošiti za svaku osobu za koju planirate poklon jer nam, naročito u blagdansko vrijeme kada uđemo u trgovinu, može izgledati kao da trebamo – sve!

2. Napravite popis (i provjerite ga nekoliko puta)

Zapišite sve, razmislite o svemu što će vam trebati tijekom božićnog razdoblja. Čuvajte ovaj popis kod sebe, na primjer u novčaniku ili na telefonu za brzo korištenje.

3. Započnite kupovinu na vrijeme

Ne odgađajte kupnju. Napravite božićni plan i izbjegnite da vam nešto s popisa ne bi bilo izvan zalihe. Odvojite vrijeme za kupnju početkom prosinca kako biste izbjegli gužve.

4. Obavite kupovinu online

Dugačke redove i gužve možete izbjeći i online kupnjom jer danas gotovo sve možete kupiti iz udobnosti vlastita doma u samo nekoliko klikova.

5. Učinite jednostavnu i laku kupovinu mogućom uz RBA

Za vrijeme blagdana često možemo premašiti početni budžet, a kako bi kupovina prošla bez previše muke, koristite mojaRBA mobilno bankarstvo. Sve počinje skidanjem aplikacije mojaRBA. Zatim, ako RBA račun još nemate, kroz mojaRBA ugovorite paket usluga RBA Young&Free ili RBA Start&Go. Spremni ste za uživanje u sigurnoj online kupovini ili naknadnom dijeljenju na rate! Sve kupovine RBA kreditnim karticama iznad 40,00 eura online, u zemlji i inozemstvu, možete podijeliti od 2 do 24 rate uz kamatu 0%. Čak i ako kupite odmah za cijeli iznos, kasnije možete taj trošak sami podijeliti na rate putem mojaRBA aplikacije.

Također, uz RBA kreditnu karticu automatski ulazite u program Zlatna RBICA koji nagrađuje lojalnost. Bodove sakupljate plaćajući svim RBA kreditnim i debitnim karticama na bilo kojem prodajnom mjestu u našoj zemlji ili inozemstvu, a zatim ih mijenjate za eure Zlatne RBICE u mojaRBA aplikaciji i koristite na prodajnim mjestima RBA partnera.

A za još lakše plaćanje, kreditnu karticu možete spremiti u mobilni novčanik svog mobilnog uređaja te plaćati sigurno i beskontaktno svim RBA Mastercard i Visa karticama.

Sadržaj nastao u suradnji s RBA.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije