Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švedski velikan

Ibrahimović otkrio u čemu je problem u Milanu: 'Ja sam predsjednik, igrač i trener...'

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.07.2020.
u 11:07

Da sam ovdje bio od prvog dana osvojili bismo Scudetto - istaknuo je Ibrahimović u svom stilu

Ante Rebić ponovno je bio strijelac za Milan koji je u 31. kolu talijanske lige kod kuće nakon rezultatskog preokreta pobijedio Juventus sa 4:2 (0:0).

Gosti iz Torina vodili su s 2:0, a onda su u samo 18 minuta crveno-crni stigli do preokreta i uvjerljivog trijumfa.

Zlatan Ibrahimović
1/9

Mrežu Stare dame u 62. minuti je načeo Zlatan Ibrahimović pogotkom s bijele točke, a četiri minute kasnije je asistirao Kessieju za izjednačenje.

- Star sam i to nije tajna! Ali godine su samo broj. Dobro radim i osjećam se sjajno. Protiv Juventusa sam igrao više nego u zadnjoj utakmici - rekao je Ibrahimović i dodao:

- Stvarno se osjećam dobro i pokušavam pomoći momčadi na sve načine.

Švedska legenda igrala je do 67. minute, a onda je s klupe dijelio savjete svojim suigračima.

- Ja sam predsjednik, igrač i trener. Jedina loša stvar je što me samo plaćaju kao igrača. Da sam ovdje bio od prvog dana osvojili bismo Scudetto - istaknuo je Ibrahimović u svom stilu.

Nedavno se stekao dojam kako je Šveđaninu svega dosta u Milanu i da želi otići na kraju sezone. Hoće li i sljedeće sezone igrati za Rossonere?

- Vidjet ćemo. Još ću mjesec dana uživati. Trenutačno vlada čudna situacija koju ne kontroliramo. Ne znam jesu li me navijači uživo već gledali posljednji put. Možda jesu, Zašto? Čitajte između redaka... - rekao je Zlatan Ibrahimović i nastavio:

- Čudno je igrati pred praznim tribinama. Da je San Siro bio pun protiv Juventusa bila bi to prekrasna večer. 

Ibrahimović je još jednom potvrdio da uživa igrati u Milanu. 

- Imam 38 godina i nemam fizičke performanse kao nekad, ali sam pametan. Ne pokušavam napraviti neke stvari koje sam radio s 20 godina. Ako ne donosim prevagu, onda nisam zadovoljan. Nisam tu da bih bio maskota, već da bih pomogao suigračima, klubu i navijačima - zaključio je Zlatan Ibrahimović.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
krampus9
17:21 08.07.2020.

Čovjek je živa legenda i njega se voli ili ne voli takav kakav je. Ali mora mu se priznati da sa 38 godina nema i nije bilo mnogo igrača u polju koji su dobri kao on.

JI
Ja i Ja
11:54 08.07.2020.

Bahata budala...

DI
Diesel
11:45 08.07.2020.

Skromnost mu bas i nije vrlina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije