Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Zlatanu vide spas

Ibrahimović dogovorio s Milanom sjajne uvjete

Zlatan Ibrahimović - statua
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
31.12.2019.
u 22:30

Crveno-crni ponudili su Šveđaninu sjajne uvjete. Za pola sezone dobit će 3,5 milijuna eura, a bude li Milan izborio Europu dobit će još 500.000 eura

Zlatan Ibrahimović karijeru će nastaviti u Milanu. Nakon američke avanture i dvije godine provedene u LA Galaxyju 38-godišnji bivši švedski reprezentativac odlučio se vratiti u Europu.

Izabrao je klub u kojem je proveo dvije sezone prije nego što je otišao u PSG. Milan traži izlaz iz krize, pa čelnici kluba u dovođenju Zlatana vide spas.

Zlatan Ibrahimović - statua
1/4

Crveno-crni ponudili su Šveđaninu sjajne uvjete. Za pola sezone dobit će 3,5 milijuna eura, a bude li Milan izborio Europu dobit će još 500.000 eura.

U sljedećih pola godine mora odigrati 50 posto utakmica i tada će dobiti ugovor do 2021. godine. Ostane li u Milanu zaradit će još šest milijuna eura.

Crveno-crni će Zlatana Ibrahimovića predstaviti 2. siječnja, a prvu utakmicu mogao bi igrati već u ponedjeljak protiv Sampdorije.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
17:55 02.01.2020.

Ima li tko stariji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije