Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBACIO IH LUDOGOREC

Ibanez zabio, ali je Crvena zvezda ispala iz Lige prvaka

02.08.2016.
u 23:14

Zvezda će se sada okrenuti borbi za ulazak u skupinu Europske lige. U petak je ždrijeb parova play-offa Lige prvaka i Europske lige.

Nogometaši Crvene zvezde oprostili su se od Lige prvaka nakon što ih je u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola u Beogradu nakon produžetaka izbacio bugarski Ludogorec.

Prvih 90 minuta završilo je 2:2, isto kao i susret u prvom susretu pa su se igrali produžeci. Crveno-bijeli su dodatnih 30 minuta odigrali loše i Wanderson je s dva pogotka riješio pitanje pobjednika. Napomenimo i da je pogodak za Zvezdu u 62. minuti zabio nekadašnji igrač Dinama Luis Ibanez s 11 metara.

Zvezda će se sada okrenuti borbi za ulazak u skupinu Europske lige. U petak je ždrijeb parova play-offa Lige prvaka i Europske lige.

Ostali rezultati:

Qarabag (Aze) - Viktoria P. (Češ)             1:1 (0:0)
Dinamo Tbilisi (Gru) - Dinamo Zagreb (Hrv)    0:1 (0:2)  
APOEL (Cip) - Rosenborg (Nor)                 3:0 (1:2)  
Crvena zvezda (Srb) - Ludogorec (Bug)         2:4 - produžetak (2:2)  
Dundalk (Irs) - BATE (Bje)                    3:0 (0:1)  

>> A kako se stvari trebaju razviti da Dinamo bude nositelj pogledajte ovdje

Komentara 30

SV
svitilnik
23:38 02.08.2016.

Pitam se komu je važan ovaj poseban tretman za srbske klubove i poseban izvještaj s njihovih utakmica. Meni čovjeku srednjoeuropske kulture i zanimanja je puno zanimljivije kako su igrali klubovi iz toga dijela Europe ili kako su igrali klubovi glavni konkurenti našega prvaka. Ovo degutantno vezivanje naše moderne hrvatske države s državama iz bivše države koju nismo htjeli, prelazi u opasnu propagandu istih onih koji su pred 25 godina počeli rušiti i ubijati po Hrvatskoj

CA
Catalonia
23:26 02.08.2016.

Ufff.Evo suze mi idu po guzi od žalosti.....

Avatar slavonac13
slavonac13
23:37 02.08.2016.

Za srbe nije nogomet, to je igra za muskarce. Oni treba da se drze seoskih igara u pancevu. A onaj Ibanez je sporiji od Antolica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije