Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzalud putovao

Iako je bio u Melbourneu, Borna Ćorić odustao od Australian Opena, a sada je objasnio i zašto

16.09.2016., Zadar - Davis Cup, Hrvatska - Francuska. Borna Coric - Richard Gasquet. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.01.2022.
u 22:17

Na žalost, moje rame još nije potpuno spremno za mečeve od pet setova. Zbog toga sam sa svojim timom donio tešku odluku da se povučem s Australian Opena, objasnio je Borna

Iako je u Melbourne stigao među prvima, ime Borne Ćorića nije se našlo u ždrijebu ovogodišnjeg Australian Opena. Neposredno prije ždrijeba Borna je ipak odlučio odustati, a sada je objasnio i zbog čega:

- Na žalost, moje rame još nije potpuno spremno za mečeve od pet setova. Zbog toga sam sa svojim timom donio tešku odluku da se povučem s Australian Opena. Blizu sam konačnom oporavku i u Australiju sam doputovao da bih se vratio turnirima, ali ne želim žuriti, želim biti siguran da sam potpuno spreman. Hvala svima na podršci - objavio je Borna.

Njega na turnirima nema od ožujka prošle godine. Tada je na turniru u Rotterdamu, u polufinalu, poražen od Mađara Fucsovicsa (4:6, 1:6), a nakon toga, u svibnju, otišao je i na operaciju desnog ramena u SAD. Otad ga nema na turnirima, nekoliko puta je najavljivao povratak, ali ga i odgađao. U međuvremenu je pao na 89. mjesto ATP liste.

Lani je na Australian Openu ispao u drugom kolu, bolji od njega, u četiri seta, bio je Amerikanac McDonald.  

 

Komentara 3

TR
Travno221
22:32 13.01.2022.

Sumnjivo mi je to s Bornom. Već je nekoliko puta najavljivao povratak, pa opet ništa. Pa zar nije znao da se na Australian Openu igra na pet setova i prije odlaska dolje?

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
07:11 14.01.2022.

Pa zasto je Coric uopce i otiso u Australiju,kad se znalo za njegovu bolest,zna se da je to jako skupo putovanje,a imalismo nekoliko igraca,koji su mogli njegovo mjesto nadokanditi,stvarno neodgovorno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije