Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo će imati stranca manje

I Argentinac Luis Ibañez zatražit će naše državljanstvo

'Sport Zagreb Hrvatska 08.10.2008 ...Dinamo-Gaj.........Luis Ibanez Photo: Anto Magzan/Vecernji list'
'Anto Magzan/Vecernji list'
01.03.2010.
u 20:20

Luis će, poput Etta i Eduarda, postati hrvatski zet, a potajno se nada i pozivu u hrvatsku reprezentaciju.

Dinamo će od sljedeće sezone imati jednoga stranca manje u svlačionici. Argentinac Luis Ibañez (22) uskoro će steći uvjete za dobivanje hrvatskoga državljanstva, jer će se u lipnju navršiti dvije godine njegova boravka u Zagrebu.

Majka bi došla na debi

Kaže da se o toj odluci konzultirao s roditeljima, te dobio njihovu potporu.

– Majka Alejandra i otac Jorge, koji živi sa mnom u Zagrebu, oduševljeni su tom idejom. Ovdje sam započeo novi život, sjajno sam primljen u Dinamu, zaljubio sam se, a priznajem da se potajno nadam kako bih jednoga dana mogao dobiti i poziv za hrvatsku reprezentaciju – kazao je Luis Ibañez, koji je u Dinamo došao iz Boce Juniors.

Dobivanje putovnice skorašnje članice EU Luisu bi omogućilo i lakši transfer u inozemstvo. Iz Dinama mu se ne žuri, namjerava u njemu ostati još najmanje dvije sezone.

– Želim što više igrati i napredovati. Dinamu bih želio još mnogo dati, te zainteresirati hrvatskoga izbornika. Kada bih postao reprezentativac, onda bi i moja majka iz Buenos Airesa došla na moj debi.

Luis Ibañez u sretnoj je vezi sa Zagrepčankom Mateom Alegić, a već su razmijenili i zaručničko prstenje. Lucho će uskoro postati zagrebački zet, poput Brazilaca Eduarda da Silve i Etta, koji su već odavno i hrvatski državljani.

Sammir ne zanima Bilića

Putovnicu ima i razvikani Sammir, koji se već godinama bezuspješno pokušava svidjeti Biliću, zatim donedavni stoper plavih Carlos, koji je prodan kineskom Shandongu, te Kamerunac Mathias Chago, trenutačno na posudbi u Puli.

Ključne riječi

Komentara 2

VZ
veki_zg
23:11 04.03.2010.

ajde da nek i on jos dobije!!!

VZ
veki_zg
00:10 06.03.2010.

pa smo mirni !!!! XD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije