Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC Fight Night

Hunt i Mir podigli atmosferu na sučeljavanju

Hunt i Mir
Foto: Screenshot
1/2
18.03.2016.
u 18:41

Zabavno, bez loših namjera i s dozom međusobnog poštovanja. Tako bismo mogli opisati sučeljavanje koje su odradili predvodnici UFC Fight Night 85 eventa.

Mark Hunt i Frank Mir podijelit će ovog vikenda oktogon u Brisbaneu. Popularni teškaški dvojac je nakon druženja s predstavnicima medija odradio sučeljavanje u priličnom veselom tonu, piše Fight Site.

Zabavno, bez loših namjera i s dozom međusobnog poštovanja. Tako bismo mogli opisati sučeljavanje koje su odradili predvodnici UFC Fight Night 85 eventa. Čim su se našli jedan ispred drugog, borci su primijetili kako su izabrali slične odjevne kombinacije, a reakcija koja je uslijedila uspjela je nasmijati sve okupljenje.

Nadamo se samo kako će jednako zanimljiv biti i njihov okršaj koji nas očekuje 20. ožujka, u noći sa subote na nedjelju. Priredbu koja počinje u 03:00 sata iza ponoći ne propustite u izravnom prijenosu na Fight Channel PPV-u i Fightchanneltv.com-u.

>>Rory MacDonald: Razljutilo me kad sam vidio koliko je Diaz prije zarađivao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije