Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujući sadržaj

Huligani Millwalla nožem su mu uništili lice, objavio je i fotografiju

Jay Burns
Foto: Facebook/Privatan album
1/2
28.01.2019.
u 09:00

Provokacija i tučnjave huligana počele su odmah po dolasku navijača Evertona u London, a u sve se morala umiješati i policija na konjima te razdvojiti "navijače"

Navijači Millwalla i Evertona poznati su kao jedni od najžešćih u Engleskoj. Pokazali su to i prije utakmice šesnaestine finala FA Kupa u kojoj je Millwall pobijedio s 3-2, ali scene koje su se dogodile uoči susreta bacile su sjenu na veliku pobjedu londonskog kluba.

Scene tučnjave navijača međusobno i s policijom šokirale su korisnike društvenih mreža, a korak više bila je fotografija Evertonova navijača Jasona Burnsa.

On je u sukobima zaradio veliku posjekotinu praktički preko cijelog lica.

– Apsolutno sam utučen zbog (izgleda) svojeg lica. Hvala svima iz Evertona i svima koji su mi poslali poruke podrške, svim dečkima iz Liverpoola. Cijenim to jako puno, trenutačno se ne mogu ni pogledati u ogledalo – napisao je Burns na Facebooku.

Provokacija i tučnjave huligana počele su odmah po dolasku navijača Evertona u London, a u sve se morala umiješati i policija na konjima te razdvojiti "navijače".

>> Pogledajte kako izgledaju uhićeni huligani

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar BilanMandić
BilanMandić
09:16 28.01.2019.

Uskoro će se ujedinjeno tući protiv navijača FC Islam..

MA
Majur
10:08 28.01.2019.

Pa kad počnu neki trkeljat kako je engleska “iskorijenila” huligane i kako je mir među njima.

DU
Deleted user
09:54 28.01.2019.

Ha išao je po šoru tamo sad će imati lijep ožiljak dok je živ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije