Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Hugo Chavez: Venezuela je bila pokradena u polufinalu

'Venezuelan President Hugo Chavez gestures to supporters at Miraflores presidential palace in Caracas on July 4, 2011. Chavez returned to Venezuela Monday after spending three weeks in Cuba, where he
'JUAN BARRETO'
21.07.2011.
u 21:58

Nisu se dugo morale čekati reakcije na poraz Venezuele i to onog najvažnijeg u toj zemlji - predsjednika Huga Chaveza

Chavez smatra kako su njegovi sunarodnjaci pokradeni od strane suca u polufinalu Copa Americe protiv Paragvaja.

- Ja i Fidel Castro dobro smo vidjeli da je pogodak koji je poništen zbog zaleđa bio regularan. Također, igrač koji je zabio pobjednički gol s bijele točke, Dario Veron, trebao je biti isključen - smatra predsjednik Venezuele.

Chavez se namjerava sastati s predsjednikom Južnoameričkog nogometnog saveza - CONMEBOLA, Nicolasom Leozom, koji je - Paragvajac...

Komentara 1

MA
Marsijanac19
06:37 22.07.2011.

Urugvaj i Paragvaj u finalu.....Fantasticno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije