Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE NOVA SEZONA

HTV ne prenosi Dinamo, evo gdje gledati prvu utakmicu plavih u Ligi prvaka

Zagreb: Dinamo predstavio nove dresove za sezonu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
06.07.2021.
u 11:15

"U prvoj utakmici neće igrati naša prva dva napadača – Petković i Gavranović, a nadam se da neće ni biti potrebni"

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u srijedu igra 1. pretkolo Lige prvaka protiv islandskog Valura, a utakmica je na rasporedu u 19 sati.

Baš uoči tog susreta, Dinamo je organizirao i media day na kojemu je predstavio nove dresove za nadolazeću sezonu, ali i najavio svoj prvi europski sraz. 

– Pred nama je početak europske sezone, nastupamo protiv Valura. Izuzetno je bitno da ovoj utakmici pristupimo vrlo ozbiljno, naravno da je uloga favorita na našoj strani i nju ne odbacujemo, ali apeliramo na ozbiljnost situacije jer još nismo u pravoj natjecateljskoj formi, ali vjerujemo kako ovu prepreku možemo bezbolno proći. Pripreme su bile vrle dobre, ali ima još nekih stvari koje trebamo usavršiti. Naravno, nedostaju nam reprezentativci – kazao je Krznar i dodao:



– Vidio sam neka čuđenja oko izostanaka, a stvar je tehničke prirode. U prvoj utakmici neće igrati naša prva dva napadača – Petković i Gavranović, a nadam se da neće ni biti potrebni. A zbog ozbiljnosti smo ih prijavili za obje utakmice, naravno da si negdje i kratak pa neke igrače na koje vrlo ozbiljno računamo nismo odredili za ovu utakmicu. Kadar je ''zaključan'', a eventualni dolasci bit će tek nakon eventualnih odlazaka.

05.07.2021., Zagreb - Media day GNK Dinamo uoci prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka i predstavljanje dresova za novu sezonu. Marko Tolic, Kristijan Jakic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo je odlučio da će na tribine moći doći i gledatelji, ali pod epidemiološkim pravilima.

"Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve navijače bit će predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni, a zbog specifičnosti uvjeta prodaje ulaznice nisu dostupne u online prodaji, a radno vrijeme "Ticket pointa" (stadion Maksimir) bit će u utorak 6. srpnja od 9:00 do 21:00 sat, te u srijedu 7. srpnja od 9:00 do 19:45 sati", objavljeno je u petak na stranicama Dinama.

Uzvrat protiv islandskog Valura je 13. srpnja u Reykjaviku.

Utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 37

DU
Deleted user
11:29 06.07.2021.

Je li Dinamo hrvatski nogometni prvak ? Jest ! Pa čemu onda koriste strane izraze " media day " i " ticket point " ??

SV
sven222
17:11 06.07.2021.

Javni interes??!! Dobro je da ne troše moje novce na tu crvenu zvezdu!!! ali se slažem da su bez veze i Porin i Eurovizija..

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:36 06.07.2021.

Valjda se utakmica može gledati na Maksimiru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije