Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo – Valur

Publika se nakon dugo vremena vraća na Maksimir, evo koliko stoje ulaznice

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
06.07.2021.
u 10:36

Blagajne rade danas od 9 do 21 sat te sutra od 9 do 18.45. Za sjeverne tribine ulaznica stoji 80 kuna, za zapad gore 100, a za donju etažu zapadne tribine 120 kuna.

Danas počinje prodaja ulaznica za susret Dinamo – Valur, za prvo pretkolo Lige prvaka. Taj susret igra se u srijedu od 19 sati.

Blagajne rade danas od 9 do 21 sat te sutra od 9 do 18.45. Za sjeverne tribine ulaznica stoji 80 kuna, za zapad gore 100, a za donju etažu zapadne tribine 120 kuna.

Ulaznice mogu kupiti samo oni koji imaju valjane COVID potvrde koje je potrebno pokazati pri kupnji ulaznice i pri ulasku na stadion. Oni koji ne mogu na stadion, koji se otvara nakon dugo vremena, utakmicu mogu pratiti na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV) koja pokušava dogovoriti i prijenos uzvratnog susreta. 

– Pred nama je novi početak, ovog puta krećemo s Europom, s islandskim Valurom. Izuzetno je važno da toj utakmici pristupimo vrlo ozbiljno, naravno da je uloga favorita na našoj strani i nećemo je odbaciti, ali apeliramo na ozbiljnost u cijelom klubu, pa tako i kod igrača jer još nismo u pravoj natjecateljskoj formi, ovo je rani termin, ali vjerujemo da ovu prepreku možemo bezbolno proći – kazao je trener plavih Damir Krznar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije