Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Hrvoje Hrestak: Dvokorakom želimo do bronce

Mornar
Ivo Čagalj/PIXSELL
02.05.2015.
u 07:15

– Želimo osvojiti broncu, a ako će to biti moguće u dvije utakmice tim bolje. No, Bukić ima temperaturu i njegov nastup je upitan – kaže trener Mladosti Hrvoje Hrestak.

Prije finalnog niza za hrvatskog vaterpolskog prvaka između Primorja i Juga danas počinje razigravanje za treće mjesto između Mladosti i Mornara. Žapci su u prednosti, eventualnu treću utakmicu igrat će pred svojim navijačima, a večeras u 18 sati domaćini su u prvoj.

– Mornar je u Splitu tijesno izgubio od Primorja sa 7:8 pa zato moramo biti maksimalno oprezni. Želimo osvojiti broncu, a ako će to biti moguće u dvije utakmice tim bolje. No, Bukić ima temperaturu i njegov nastup je upitan – kaže trener Mladosti Hrvoje Hrestak.

>> Primorje i Jug počinju borbu za prvaka Hrvatske u vaterpolu

Komentara 1

ZA
Zana55
19:37 16.08.2019.

Koma od trenera, pojma nema, nista ne zna osim derati se i psovati. Deveto mjesto na juniorskom prvenstvu Evrope, moze li gore???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije