Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI PIŠU

Hrvatski vratar potpisuje za španjolskog prvoligaša. Dijete Dinama je pred transferom života

Rovinj: Trening golmana Dinama
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
23.05.2024.
u 23:58

Horkaš je ponikao u zagrebačkom Dinamu, a bio je na posudbama u Zrinjskom iz Mostara, Posušju i Varaždinu. Za Lokomotiv, koji je se nalazi na četvrtom mjestu u bugarskom prvenstvu, igra od ljeta 2022.

Hrvatski nogometni vratar Dinko Horkaš (25), kojem idući mjesec istječe ugovor s bugarskim Lokomotivom iz Plovdiva, pred potpisom je ugovora sa španjolskim prvoligašem Las Palmasom, izvijestili su četvrtak španjolski mediji.

Horkaš se već nalazi na Kanarskim otocima te je ondje prije tjedan dana odgledao utakmicu s Betisom, pišu novine AS. Konkurentski list Marca tvrdi da je već obavio liječnički pregled. On bi trebao zamijeniti prvog čuvara mreže Alvara Vallesa (26) kojeg Las Palmas namjerava prodati ovo ljeto, javljaju lokalne novine Canarias 7.

VIDEO Luka Modrić se idućeg ljeta oprašta od nogometa?! Španjolci otkrivaju njegovu budućnost

Hrvatski vratar je ove sezone nastupio u 23 utakmice za Lokomotiv i primio 28 golova. Njegove nastupe u Bugarskoj je navodno pratio srpski šef Las Palmasove skautske službe Branko Milovanović (51).

Horkaš je ponikao u zagrebačkom Dinamu, a bio je na posudbama u Zrinjskom iz Mostara, Posušju i Varaždinu. Za Lokomotiv, koji je se nalazi na četvrtom mjestu u bugarskom prvenstvu, igra od ljeta 2022.

GALERIJA Pogledajte veliko slavlje Dinama na Rujevici i kako su dočekali naslov u Kupu

Rovinj: Trening golmana Dinama
1/10

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije