Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI KUP

Hrvatski vaterpolisti pred domaćom publikom svladali neugodne Francuze i upisali drugu pobjedu

Hrvatski vaterpolisti u drugom susretu Svjetskog kupa svladali Francusku
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
09.03.2023.
u 22:29

Nakon SAD-a, izabranici Ivice Tucka uspješno su apsolvirali i dvoboj s Francuskom na turniru u Zagrebu. Predvodio nas je Burić s tri gola.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je u 2. kolu Svjetskog kupa u Zagrebu Francusku s 12-7  (3-3, 4-1, 3-1, 2-2) Hrvatski vaterpolisti ostvarili su i drugu pobjedu u Svjetskom kupu u Zagrebu, svladavši uvjerljivo neugodne Francuze. Kao i prije sedam mjeseci na EP-u u Splitu, Francuska je dobro odigrala početak susreta (3-3), ali su izabranici Ivice Tucka napravili razliku u drugoj četvrtini, koju su dobili s 4-1.

Hrvatska je nastavila s dobrom i raznovrsnom igrom u napadu, pa je nakon treće četvrtine rezultat bi 10-5, a pobjeda zacementirana.  Rino Burić je s tri gola bio prvo ime Hrvatske, dok su Luka Bukić i Josip Vrlić postigli po dva gola, a vratar Marko Bijač 10 obrana.

Francusku je predvodio Mehdi Mazrouki s dva gola.

Sljedeću utakmicu Barakude igraju u subotu protiv Italije, a prve tri reprezentacije iz skupine u Zagrebu prolaze na završni turnir.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije