Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANJO IVANOVIĆ

Hrvatski talent na radaru Borussije Dortmund. Za njega se bore austrijski i njemački savez

Hrvatska U-19 reprezentacija na startu kvalifikacija pobijedila 7:0
Igor Kralj/PIXSELL
02.05.2023.
u 07:00

Europski velikan zainteresiran je za mladog napadača vatrenih

Mladi hrvatski reprezentativac do 19 godina Franjo Ivanović sjajno nastupa za drugu momčad njemačkog Augsburga, a tamošnji mediji pišu kako se za njega zanima velika Borussia Dortmund. Crno-žuti nisu jedini zainteresirani za ofenzivca koji ima odličnu statistiku ove sezone, uz 18 pogodaka u 32 nastupa upisao je i dvije asistencije.

- Druga momčad Borussije Dortmund mogla bi se pojačati ofenzivnim talentom Franjom Ivanovićem iz FC Augsburga . Trener Jan Zimmermann i menadžer momčadi Ingo Preuss prošli su tjedan razgovarali s 19-godišnjakom i njegovim savjetnicima u Dortmundu -  piše Ruhr Nachrichten, a vijest prenose brojni njemački mediji. 

- Osim Borussije Dortmund, za Ivanovića su zainteresirani i drugi klubovi, U-19 hrvatskom reprezentativcu ugovor istječe na ljeto. Napadač je ove sezone za regionalnog ligaša Augsburga zabio 18 golova u 31 utakmici - zaključuju Nijemci. 

Ivanović je jedan od najvećih talenata Augsburgove akademije koji ga je doveo kao 12-godišnjaka iz Austrije pa se za njega raspituju i njemački te austrijski nogometni savez. 

Bio je ponajbolji igrač hrvatske u U-17 i U-19 uzrastima. U HNS-u pozorno prate razvoj 19-godišnjeg ofenzivca, bila bi šteta da ovakav talent izmakne i ne zaigra za našu reprezentaciju u budućnosti. 

Komentara 2

JU
juma
09:42 02.05.2023.

Treba ostati realan. To je 4. liga njemačkog nogometa i nije razina HNL-a, nego izmedju naše druge i treće lige.

KL
Klokan
08:10 02.05.2023.

Već igra za Hrvatsku. Jer se nešto promijenilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije